FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - JUVENTUS 2-1

FOTO + VIDEO Comisar la pământ! Moment hilar cu antrenorul Concordiei + Critici după prima victorie din play-out: "Au lăsat de dorit!"

FOTO: Raed Krishan +3   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 aprilie 2018 15:17

Concordia Chiajna a obținut azi prima victorie din play-out, 2-1 cu Juventus București. Succesul Concordiei a fost disecat de antrenorul Ion Moldovan, care și-a criticat totuși jucătorii: "Evoluția unora a lăsat de dorit", s-a plâns"Comisarul".

"Ne bucurăm foarte mult de această victorie. Evoluția unora dintre jucători a lăsat de dorit, dar schimbările pe care le-am făcut au fost benefice. Inspirația vine din lucrurile pe care le facem la antrenamente. Am analizat bine greșelile din meciul cu Dinamo, astfel că am am avut timp să le corectăm.

Cred că starea de stres pe care o au băieții a făcut ca unii dintre ei să nu evolueze la potențialul maxim", a spus Ion Moldovan la TV Telekom Sport.

Etapa viitoare, Concordia va evolua pe teren propriu cu FC Voluntari, echipa preluată de Adrian Mutu. Ion Moldovan a prefațat duelul cu "Briliantul":

"Va fi o întâlnire specială, eu l-am promovat ca jucător la FC Argeș când avea doar 17 ani. Nu mă gândeam că vom ajunge să ne întâlnim în această postură".

"Comisarul" a fost și protagonistul unui moment amuzant în timpul meciului cu Juventus. În repriza secundă, acesta a fost doborât de propriul său jucător, Patache, stârnind amuzamentul celor din jur (VIDEO cu faza, AICI).

Captură TV Telekom Sport

Marius Baciu, tehnicianul lui Juventus București, a pus înfrângerea echipei sale pe seama prăbușirii inexplicabile din repriza secundă.

"Am făcut o primă repriză bună, trebuia să terminăm jocul. Am avut curaj, inițiativă, ocazii. Noi, o echipă atât de disciplinată, am cedat azi la fazele fixe.  Am avut ocazii mari, dar portarul lor a apărat senzațional. M-am speriat cum am ratat atâtea ocazii cu atâta ușurință. Acest lucru nu trebuia să se întâmple, mai ales că noi suntem într-o situație dificilă.

Am slăbit în repriza secundă, iar jucătorii care au intrat nu au adus un aport real. Am mai avut două ocazii pe final, dar n-am reușit să înscriem", a declarat Baciu, pentru aceeași sursă.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
indolentu
indolentu  •  16 Aprilie 2018, 14:43
Postat de ludasmatyi pe 16 Aprilie 2018, 09:34

Baciule :cauza infrangerii voastre a fost faptul ca ati omis sa cantati imnul la inceputul jocului si ca nu ati gresit stickul cu melodiile voastre preferate !!!! In liga 2-a probabil veti schimba atitudinea visavi de fair play,de respect !!

sa speram ca chiajna voluntariu dinamo si botosaniu isi vor face datoria fata de voi si anume victorie iar mai ales chiajna sa nu repete greseala din meciu asta in retur cu cei din colentina

ludasmatyi
ludasmatyi  •  16 Aprilie 2018, 09:34

Baciule :cauza infrangerii voastre a fost faptul ca ati omis sa cantati imnul la inceputul jocului si ca nu ati gresit stickul cu melodiile voastre preferate !!!! In liga 2-a probabil veti schimba atitudinea visavi de fair play,de respect !!

dubluv
dubluv  •  15 Aprilie 2018, 19:43

un om la 70 de ani cade lovit neintentionat de un tanar. GSP-ului i se pare amuzant. Vai de voi...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează