Redacția GSP și echipa de investigații te invită să sprijini jurnalismul apăsând butonul DA!

Publicitatea pe net este vitală ca să putem produce în continuare investigațiile, știrile despre sport și faptele pe care le regăsești zilnic aici. Așa că avem nevoie de acceptul tău ca să-ți oferim, în continuare, jurnalism independent, în timp real și verificat.

Redacția GSP și partenerii noștri utilizează tehnologii precum cookies, profilare și prelucrare automata a datelor, pentru a personaliza către tine articolele și reclamele. Prin acceptarea cookie-urilor, ne ajuți să utilizam această tehnologie pe site și să ne finanțăm ziariștii. Ai posibilitatea să iei oricând altă decizie, printr-o simplă revenire pe site. Pentru detalii, te rugăm să citești Documentul de informare a utilizatorilor despre prezenta cookie-urilor pe site și Termenii de utilizare.

DA, AM ÎNȚELES


LIGA 1    •   FC VOLUNTARI - STEAUA

FOTO + VIDEO Fază controversată la FC Voluntari - Steaua » Jucătorii roș-albaștrilor au cerut penalty

FOTO: Captură DolceSport

FOTO: Captură DolceSport

Luni, 22 Februarie 2016

FC Voluntari și Steaua se înfruntă acum în ultimul meci din etapa a 25-a din Liga 1. Vezi aici liveTEXT.



În minutul 13, a avut loc cea mai controversată fază a primei reprize. Steaua a avut o lovitură liberă indirectă, de la 16 metri, pe care a executat-o Nicușor Stanciu.

Șutul mijlocașul Stelei a fost blocat de Laurențiu Rus, iar jucătorii Stelei au cerut penalty, spunând că mingea l-a lovit în mână pe mijlocaș. Arbitrul Cătălin Popa nu a dictat lovitură de la 11 metri și a lăsat jocul să continue.

Vez aici video

 

 

Comentarii (22 ) Adaugă comentariu

andyandrei2015  •  23 Februarie 2016, 12:16

toata lumea stie ca mafia fotbalului romanesc este fcdb ,aka fcdinamo,aka rusinea Europei,ei fura non stop,dar nimeni nu face nimic,plus 20 milioane euro la stat !

Florin Balasescu  •  23 Februarie 2016, 10:01

cum putea sa dea 11 m cind l-a lovit in mina de la 3m?

Eugen Eugenescu  •  23 Februarie 2016, 09:36

blat sau nu,pariuri,sau nu,hentzul a fost evident,iar arbitrul a gresit neacordand penalty !

Vezi toate comentariile (22)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase