FOTBAL  »  Superliga  »  SELECȚIE COPII ȘI JUNIORI

FOTO + VIDEO GSP.RO a asistat la selecția Stelei pentru juniori de la Liceul "Mircea Eliade"! Scene amuzante, de față cu Luțu: "Nu pot să mai vin pentru că mâine am test" :)

Articol de - Publicat marti, 29 noiembrie 2016 10:27

Steaua a testat azi, timp de două ore, mai mulți copii pentru Centrul de Copii și Juniori. La Liceul "Mircea Eliade" s-au prezentat în jur de 15 puști pentru grupele de 2000 și 2001.

Șeful Centrului, Ioan Toma, respectiv antrenorii Ionuț Luțu și Alin Dumitriu, au urmărit atent evoluțiile acestora, iar câțiva dintre ei au fost chemați și la acțiune similară de mâine.

"Îmi plac 4-5 jucători. Chiar sunt talentați", i-a șoptit Luțu lui Ioan Toma. Fostul mijlocaș al Craiovei și al Stelei s-a ocupat însă mai mult de partea administrativă, de tot ce ține de acte și datele copiilor.

Ziua aleasă de steliști pentru această acțiune n-a fost una prea fericită, având în vedere faptul că a picat în timpul săptămânii. Unul dintre copii și-a motivat absența de mâine: "Am fost ales printre cei care să vină, dar am test, așa că nu pot ajunge".

Printre cei veniți azi la Liceul Mircea Eliade a venit și un copil care s-a aflat la prima experiență ca portar:

"Am mai jucat fotbal cu prietenii, dar jucam în atac. Vreau să fiu portar", a zis băiatul, care s-a făcut însă de râs și i-a enervat pe ceilalți copii: "Vă rog să-l scoateți! Nu știe să lovească nici mingea", s-au revoltat câțiva dintre ei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează