FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - VIITORUL

FOTO + VIDEO Moment controversat în prelungirile primei reprize la Poli Iași - Viitorul! Feșnic a repetat o lovitură liberă pe care Drăguș o ratase în primă fază

Captura TV Telekom Sport
Captura TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 octombrie 2018 22:02

Viitorul a intrat în avantaj la cabine după o primă repriză foarte spectaculoasă cu Poli Iași. A fost 2-1 după 45 de minute, cu două penalty-uri acordate corect de Horațiu Feșnic.

Al doilea a oferit un moment controversat, care i-a scos din sărite pe ieșeni. Drăguș a executat penalty-ul, iar Rusu reușise să respingă execuția.

Mingea a ajuns la Voduț, care a ratat la rândul său incredibil. Totuși arbitrul a decis să repete lovitura de pedeapsă pe motiv că mai mulți jucători de la Iași au intrat în suprafața de pedeapsă.

În momentul în care Drăguș a executat, Platini s-a aflat foarte aproape de jucătorul de la Viitorul. (VIDEO AICI) 

Ianis Hagi a fost cel care a executat a doua oară și a reușit dubla. 

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (12)
1904849899740178
Mos Gerila  •  07 Octombrie 2018, 20:45

Cipriane e clar ca trebue respectat regulamentul. si nu obisnuinta. dar pt toata lumea ...nu ti se pare ca seamana extrem de mult cu situatia LIVIU DRAGNEA ?cei de rand merg la puscarie ,pt liviu este alt regulament

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  06 Octombrie 2018, 11:45
Postat de bridges pe 05 Octombrie 2018, 22:58

De ce "controversat" ? Controversate sunt situatiile cand NU se da repetarea loviturii. De cand obisnuinta ia locul regulamentului iar cand acesta se respecta ni se pare ceva bizar.

in sfarsit, un comentariu de bun-simt, poate intelege din asta si liviuemil ceva! am ajuns sa fim atat de obisnuiti cu anormalitatea, ca atunci cand cineva face un lucru normal, nu e normal, ca a fost pentru viitorul, fcsb sau mai stiu eu! cum vine, daca toti fura si furam si noi, nu e infractiune,ca o fac si ceilalti! si daca ne prinde careva cu mata-n sac, au ceva cu noi! mentalitatea, bat-o vina! romanul s-a nascut infract...pardon, poet!

 •  06 Octombrie 2018, 11:39
Postat de mircea_cjn pe 06 Octombrie 2018, 08:29

O aiureala. In momentul cand arbitrul fluiera toți pleacă! Așa e cutuma. Jucatorul care execută parcurge cei 2-3 metri si loveste mingea de la 11m, jucatorii - care se află in afara careului in momentul fluierului!, parcurg si ei cativa pasi. Asa sunt la toate loviturile. Ia dati poze din arhiva de la alte 11m si o sa vedeti ca la toate e asa. A fost avantajat Gica Hagi, asta e regula. Adica tragi si ratezi, îți vine mingea inapoi si ratezi incă o dată, apoi vine Feșnic și spune ..se repetă ! Iar dacă rata și acuma, Feșnic , dadea re-repetarea, pentru ... mișcatul portarului pe linia de poartă.☺☺☺

Dar de Camora ce zici ??? in meciul impotriva U Craiova ,,,cand era la un metru langa Gustavo :) .....CFR Cluj este cea mai ajutata echipa de arbitri .! RUSINEEE::::

Vezi toate comentariile (12)
Comentează