FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

FOTO + VIDEO Reacția lui Gigi Becali după ce camerele TV l-au surprins discutând cu unul dintre jucătorii pe care îi vrea

Articol de GSP - Publicat luni, 25 aprilie 2016 20:14

Gigi Becali și Mihai Stoica au fost prezenți la partida dintre FC Voluntari și CS U Craiova, 0-2. Se pare că scopul vizitei steliștilor a fost unul legat de transferuri.

VEZI VIDEO

Gigi Becali a discutat după meci cu Andrei Ivan, fotbalistul lui CSU pe care a fost foarte aproape de a-l transfera în iarnă la campioana României, pentru suma de 2 milioane de euro. 

Cei doi au vorbit minute bune, însă după ce și-au dat seama că sunt filmați au dat mâna și au lăsat de înțeles că vor mai discuta. Ivan, 19 ani,  chiar și-a pus mâna la gură pentru a nu-și da seama nimeni ce spune. 

De asemenea, patronul Stelei s-a întreținut câteva momente și cu tatăl lui Andrei Ivan (n.r. persoana dintre cei doi). 

"Întâmplarea a fost să mă întâlnesc cu ei. Mi-a zis Ivan că erau acolo și tatăl lui și sora lui. Am glumit cu el și i-am zis că tot la mine vine. Poate fi adevărat că vine, sau poate nu. Să vedem"
 Becali la Digi

 captura1

Totuși, Gigi Becali spune că nu vrea să mai continue să finanțeze Steaua! Detalii AICI

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
ang3ldev1l
ang3ldev1l  •  26 Aprilie 2016, 07:50
Postat de para.para pe 25 Aprilie 2016, 22:46

Oare are voie sa vorbeasca cu un jucator aflat sub contract cu alta echipa? Aaaaaa, e vorba de romanika si pentru fcsb e voie orice. 'nteles.

ba ce minte ingusta aveti, s-au intalnit 2/3 oameni si au stat de vorba, acum ce, nu mai pot sta de vorba ca unul dintre ei e sub contract ? ce drg mancati de sunteti asa de prosti eu unul nu inteleg

1645653982388916
Leo Dino  •  26 Aprilie 2016, 00:39

pai daca la FCSB sau cum se mai numeste ,nu sunt jucatorii sa explodeze pe piata ,e si normal sa isi caute noi talente nu .?!! gestu este urat vorbind cu Ivan fiind sub contract cu Craiova.Da semne de cioban inca o data JIji

381511148721797
Cornel Bilteanu  •  25 Aprilie 2016, 22:59

Ivane,daca accepti avansurile lui MMoaia,,,,,,,,,

Vezi toate comentariile (5)
Comentează