FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CONCORDIA CHIAJNA 1-0

FOTO&VIDEO Salvat de Rusescu » Reghecampf a debutat cu victorie în Ghencea, Steaua - Chiajna 1-0

foto: Alex Nicodim +5   FOTO
foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat luni, 23 iulie 2012 00:00 / Actualizat luni, 23 iulie 2012 23:23

Steaua a învins cu 1-0 pe Chiajna, în meciul de debut al lui Laurenţiu Reghecampf ca antrenor al roş-albaştrilor. Rusescu a adus victoria în minutul 49

Vezi AICI VIDEO cu cele mai importante faze!

Ambiţia oaspeţilor i-a ţinut pe stelişti departe în startul meciului. Cu Creţu şi Popa foarte activi în banda dreaptă, Chiajna a presat, dar fără ocazii clare la poarta lui Tătăruşanu.

Steliştii au trecut la comandă în a doua parte a primei reprize. Florin Costea a ratat lovitura de cap din doar 6 metri, după o centrare a lui Chipciu. Cea mai mare ocazie a primei părţi a ratat-o Rocha. Tănase a centrat în faţa porţii, iar brazilianul a reluat cu stîngul în bara transversală (27).

Reghe a mutat inspirat la pauză introducîndu-l pe Rusescu în locul lui F. Costea. Golgeterul Stelei din sezonul trecut l-a făcut pe antrenorul roş-albaştrilor să ridice braţele în sus de bucurie în minutul 49. Tănase a centrat în faţa porţii şi Rusescu, aflat la limita ofsaidului, a deschis scorul.

Jucătorii lui Ilie Stan s-au remarcat şi în repriza secundă printr-un joc la sacrificiu, dar fără să conteze prea mult în faza de atac. 
Intrat pe final, Nikolici a nimerit bara transversală cu un şut puternic din unghi. În prelungiri, Latovlevici şi V. Creţu au primit al doilea galben şi au fost eliminaţi.

Vezi AICI desfăşurarea liveTEXT!

Echipe de start:

Steaua: Tătăruşanu - Dumitraş, Gardoş, Chiricheş, Latovlevici - Bourceanu, T. Bălan - Chipciu, Fl. Costea, Tănase - Rocha
Rezerve: Stanca, Pintilii, Filip, M. Costea, Martinovici, Rusescu, Nikolici

Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

Chiajna: Lepmets - V. Creţu, Belica, Ghionea, Fl. Maxim - Ad. Popa, S. Paraschiv, Rocha, Purece - Wellington, Simion
Rezerve: Niţă, Fl. Ilie, Ispir, Leca, Cîrstea, Serendiuc, Stan

Antrenor: Ilie Stan

Arbitru: R. Dumitru
Asistenţi: V. Marinescu, R. Ghinguleac

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (730)
night_wolf
night_wolf  •  24 Iulie 2012, 23:00

Mesajul de mai jos i se adreseaza si lui rapidist_sutalasutaa.

rapidist_sutalasutaa
rapidist_sutalasutaa  •  24 Iulie 2012, 02:52
Postat de badeadorian pe 24 Iulie 2012, 02:41

Ia stai de capul meu bovane cu facultate !!! :))) ce facultate si bac ??? nu vezi ca habar nu ai cand SCRII CU GRESELI ENORME DE GRAMATICA ??? ... Daca faci eforturi pare ca le mai raresti .limbajul tau de sms arata ca ai vazut o facultate doar cand ai trecut pe langa ea ... ce specializare ai impostorule ? spune repede ???

Bn bai geniule, fie ca tine. Cedez eu discutiei desii nu as avea nici un motiv. -Tu ai fost primul care a jignit(eu doar am spus ca esti stelist sub acoperire) Hai n b ,si ink ceva mai urmareste faza aia, pune stop cadru IN MOMENTUL PASEI si ai sa te convingi k Rusescu e in fata mingii.

badeadorian
badeadorian  •  24 Iulie 2012, 02:46
Postat de badeadorian pe 24 Iulie 2012, 02:41

Ia stai de capul meu bovane cu facultate !!! :))) ce facultate si bac ??? nu vezi ca habar nu ai cand SCRII CU GRESELI ENORME DE GRAMATICA ??? ... Daca faci eforturi pare ca le mai raresti .limbajul tau de sms arata ca ai vazut o facultate doar cand ai trecut pe langa ea ... ce specializare ai impostorule ? spune repede ???

te gandesti > sau mimezi gandirea ?? auzi tu la lache : sa ma faca sa imi schimb nick-ul !!!! :)))))) ia fa-ma !!! ... tu nu vezi caricatura ca tu ti-ai schmbat nick-ul de multe ori ? EU NICIODATA !!! Sictir .... si noapte buna . ( nu pentru tine ) .

Vezi toate comentariile (730)
Comentează