FOTBAL  »  Superliga  »  EXCLUSIV

FOTO+VIDEO Superreportaj din localitatea românească în care oamenii nu sunt în majoritate suporteri steliști » Sepsi, gașca lui Attila

Foto: Raed Krishan +3   FOTO
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 05 iunie 2017 00:00

Există o localitate din România în care oamenii nu sunt în majoritate suporteri steliști. Nu datorită tradiției echipei pe care ar avea-o Sepsi, doar că în Sfântu Gheorghe clubul-emblemă e Ferencvaros.

Verzii de la Budapesta sunt "granzii" la care se raportează covăsnenii, chiar dacă Sepsi OSK va debuta în stagiunea viitoare în Liga 1.

În formula de start sunt numai doi maghiari, portarul Niczuly și vârful Hadnagy. Primul a fost adus de la U Cluj după falimentul "șepcilor-roșii", atacantul e numele cel mai important din lot, cu un istoric decent în primele două divizii din România.

Attila va face 37 de ani în septembrie, dar a produs promovarea cu 27 de goluri doar în campionat! Cel mai bun sezon din cariera lui.

Covăsnenii nu au o istorie importantă în fotbalul românesc, se vor afla pentru prima oară printre "granzi". Evenimentul e important și în Ungaria. Televiziunea națională M1 a transmis în direct de la Sfântu Gheorghe și a deschis jurnalul de știri din sport cu vestea că Sepsi a promovat în Liga 1.

Reportajul complet din Sfântu Gheorghe poate fi citit în ediția tipărită de azi și pe platforma digitală!

 

Sepsi, petrecerea promovării --->>> http://bit.ly/2rQ16of

Posted by Gazeta Sporturilor on Saturday, 3 June 2017

Cine a promovat în A? Sepsi OSK! Petrecerea continuă la Sf. Gheorghe --->>> http://bit.ly/2rQ16of

Posted by Gazeta Sporturilor on Saturday, 3 June 2017

Zi de sărbătoare în Covasna! 4.000 de spectatori sunt la ultimul meci al celor de Sepsi Sf. Gheorghe în Liga B --->>> http://bit.ly/2rQ16of

Posted by Gazeta Sporturilor on Saturday, 3 June 2017

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (54)
zizu
zizu  •  05 Iunie 2017, 17:44
Postat de zizu pe 05 Iunie 2017, 17:31

clisee? daca ale mele zici tu ca sunt clisee ,opiniile tale sunt ***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zizu
zizu  •  05 Iunie 2017, 17:31
Postat de observator_federal pe 05 Iunie 2017, 15:18

Esti o colectie de clisee verbale, dar nu poti aduce niciun argument in discutie, nici o idee personala. Sper sa-ti treaca, candva, desi pari irecuperabil.

clisee? daca ale mele zici tu ca sunt clisee ,opiniile tale sunt ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  05 Iunie 2017, 15:38

...iar culorile clubului sunt alb-roșu !

Vezi toate comentariile (54)
Comentează