FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - JUVENTUS BUCUREȘTI 1-2

FOTO + VIDEO Umilință uriașă pentru Dinamo! "Câinii" au jucat execrabil și au pierdut pe teren propriu cu Juventus București, 1-2

FOTO: Raed Krishan +20   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 martie 2018 22:42

Degringolada de la Dinamo continuă și după ratarea play-off-ului. Evoluția execrabilă a echipei a continuat în acestă seară, Dinamo bifând prima umilință din play-out, 1-2 pe teren propriu cu Juventus București.

Cu o formulă în care s-au regăsit jucători tineri precum Muțiu sau Moldoveanu, Dinamo a început dezastruos partida. Juventus a deschis scorul în minutul 10, când "veteranul" Ciprian Petre a înscris cu un șut din interiorul careului, în urma unei ocazii venite după o eroare a lui Vlad Olteanu.

Dinamoviștii au fost inexistenți în prima repriză și nu și-au creat nici măcar o ocazie de poartă. Bratu a încercat să dea un suflu nou echipei la pauză și a introdus un alt tânăr, Liviu Gheorghe, în locul lui Torje, care a făcut o nouă partidă slabă.

Dinamo a reușit să egaleze în minutul 51. Daniel Popa a profitat de o eroare mare a defensivei lui Juventus și l-a învins fără emoții pe Drăghia.

Au urmat momentE în care dinamoviștii au părut că domină partida și vor reuși să înscrie. Execuția pretențioasă cu călcâiul a lui Moldoveanu a fost respinsă in-extremis de Drăghia, nou-intratul Nemec fiind periculos la două lovituri de cap.

"Bomba" a fost detonată în "Ștefan cel Mare" în minutul 70. Drăghici i-a pasat lui Wallace, iar fundașul brazilian, lăsat singur în careu de apărarea visătoare a lui Dinamo, a înscris cu un șut plasat.

Salomao a ratat o ocazie imensă în minutul 84, șutul violent al acestuia fiind respins fantastic de Drăghia.

S-a terminat 1-2, o umilință de proporții pentru Dinamo, care plănuise să termine neînvinsă play-out-ul.

  • Media de vârstă a echipei lui Bratu în meciul de azi a fost de 25,8 ani. Tehnicianul dinamovist a folosit doi jucători U 21, Moldoveanu și Olteanu, plus Muțiu și Popa, născuți în 1995.
  • De altfel, în echipa de start a roș-albilor s-au regăsit 7 români, în condițiile în care în 20 de meciuri din 27 din acest sezon fuseseră folosiți maximum 6 pe durata unei partide.
  • A fost pentru prima oară în istorie când Juventus a marcat pe terenul unei formații din București: 1967/1968, Rapid-Juventus 0-0 / 1995/1996, Steaua-Juventus 0-0 / 2017/2018, Dinamo-Juventus 3-0 / 2017/2018, Steaua-Juventus 4-0

Dinamo va rămâne lider în play-out și în urma acestei etape, după ce FC Botoșani a remizat pe terenul Concordiei Chiajna, 0-0. "Câinii" au 23 de puncte, cu unul mai mult decât FC Botoșani. Cele două se vor întâlni marți, 3 aprilie, când vor disputa restanța din etapa a doua.

Juventus obține un succes imens și iese temporar din zona locurilor retrogradabile. Trupa lui Marius Baciu e pe 6, locul de baraj, cu 13 puncte.

CLASAMENT PLAY-OUT

Dinamo - Juventus București 1-2
Au marcat: D. Popa '51 / C. Petre '10 / Wallace '70
TEXT / VIDEO

Dinamo: Muțiu - Romera, Popescu, Katsikas, Olteanu - Mahlangu, Nistor - Torje, Moldoveanu, Pesici - D. Popa
Rezerve:
Penedo, Hanca, Nemec, Salomao, L. Gheorghe, Dudea, Marici
Antrenor:
Florin Bratu

Juventus București: Drăghia - Kardes, Walace, Leca, D. Popescu - V. Gheorghe, Acolatse - Drăghici, C. Petre,  Nicoară - Elek
Rezerve:
Gavrilaș, Balgiu, Rabei, M. Constantinescu, Ciolacu, Băjenaru, Fl. Ștefan
Antrenor:
Marius Baciu

Arbitru: Marian Balaci (Mehedinți) / Asistenți: George Neacșu (Argeș) și Stelian Slabu (Brașov) / Rezervă: Robert Dumitru (Covasna) / Observator: Alexandru Deaconu (București)

Program etapa 3-a Play-off

Sâmbătă, U Craiova - CFR Cluj, 20:45
Duminică, Astra Giurgiu - Viitorul, 18:00
Duminică, FCSB - Poli Iași, 20:45

Program etapa 3-a Play-out

Concordia Chiajna - FC Botoșani 0-0 Detalii AICI
Dinamo - Juventus București 1-2
Sâmbătă, FC Voluntari - Gaz Metan Mediaș, 18:00
Luni, ACS Poli Timișoara - Sepsi, 20:45

 
 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (358)
randoom.___
randoom.___  •  31 Martie 2018, 12:39
Postat de andrei.33 pe 30 Martie 2018, 23:50

Titlu de cancan. Play-out nu conteaza.

???? nu conteaza? tinand cont ca echipa din viitorul sezon a lui dinamo aka rusinea romaniei o sa fie si mai slaba(pe jumatate),eu cred ca,chiar conteaza. cu un buget mai mic decat al celor de la juventus colentina din sezonul viitor eu nu va vad bine.

444001919101397
Florean Andrei  •  31 Martie 2018, 12:03

Asta e dinam0, CEA care, ci ca, intra in play-out numa ca sa incurce Steaua!

florar
florar  •  31 Martie 2018, 08:35

Adica Dinamo nu este cea mai tare echipa nici din COLENTINA???

Vezi toate comentariile (358)
Comentează