FOTBAL  »  Superliga  »  VASLUI - BRAŞOV 0-1

FOTO&VIDEO Vasluiul pierde urma » Moldovenii ratează şansa de a se apropia de Dinamo şi CFR, după 0-1 cu Braşov

Temwanjer s-a zbătut, dar nu a reuşit să salveze Vasluiul de la înfrîngere +4   FOTO
Temwanjer s-a zbătut, dar nu a reuşit să salveze Vasluiul de la înfrîngere

Articol de - Publicat vineri, 23 martie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 23 martie 2012 12:54

Moldovenii s-au împiedicat cu Braşovul şi au rămas la 8 puncte în spatele liderului CFR.

Dacă Wesley nu merge, atunci Vasluiul nu merge. Cînd brazilianul e apatic şi bine blocat de adversari, atunci moldovenii suferă. Cînd şi Adailton, şi Sînmărtean sînt "mîini moarte", atunci e clar că vasluienii nu pot emite pretenţii. Braşovul a ştiut să închidă culoarele şi să nu permită moriştii Wesley-Sînmărtean-Adailton să acţioneze.

VEZI AICI MAI MULTE IMAGINI DE LA MECI!

Galben-verzii au făcut cea mai slabă primă repriză din mandatul lui Ignacio. Atunci cînd ambele echipe aşteptau finalul primei părţi, Jovanovici a dormit în apărare, Ilijoski a profitat şi i-a pasat ideal lui Buga pentru un 0-1 surprinzător.

Contrele "stegarilor"
Repriza secundă a debutat cu o ocazie a oaspeţilor, dar macedoneanul Ilijoski a şutat paralel cu poarta. Apoi jocul s-a deschis. Vasluiul a înaintat, dar a lăsat şi spaţii mari în apărare. Dias (55) a şutat periculos, însă Borjan a respins. Acelaşi portar sîrbo-canadian a avut un reflex salvator la încercarea aceluiaşi Ilijoski. De partea cealaltă, galben-verzii au replicat prin Temwanjera, dar "capul" acestuia din şase metri a fost scos de Felgueiras.

Moldovenii au continuat să se împiedice în propriile driblinguri în faţa unei apărări ermetice a "stegarilor". Vasluienii au sperat în zadar şi au cerut penalty în ultimele secunde la un presupus henţ în careu al lui Mateiu.

VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI!

"Ştiam că trebuie să-l blocăm pe Wesley pentru a avea şanse, am jucat om la om şi ne-a ieşit. Am demonstrat că atunci cînd avem atitudine putem bate pe oricine" (Marius Şumudică, antrenor FC Braşov)

"Arbitrul a venit cu temele făcute, dar nu a influenţat rezultatul, a fost doar enervant. Oricum, la cum am jucat, nu meritam să cîştigăm" (Adrian Porumboiu, patron FC Vaslui)

"E vina mea că am pierdut, sîntem oameni şi ni se putea întîmpla oricînd. Braşovenii au stat mult pe jos, cred că nu era nevoie să facă asta pentru a cîştiga" (Augusto Inacio, antrenor FC Vaslui)

ALTE ŞTIRI DE LA MECI:

Distefano ratează Rapidul
Mijlocaşul argentinian al Braşovului nu va juca etapa viitoare, duminică, împotriva Rapidului. Sud-americanul a fost avertizat în minutul 24 şi a ajuns la patru cartonaşe galbene în acest sezon, fapt care duce automat la suspendarea sa pentru partida cu giuleştenii.

Porumboiu nemulţumit de arbitraj
Adrian Porumboiu a răbufnit la adresa arbitrajului brigăzii conduse de Paul Unimătean. Finanţatorul moldovenilor a reproşat acesteia că a anulat reuşita brazilianului Wesley din minutul 32. Porumboiu a părăsit oficiala în minutul 40 şi a văzut ultimele cinci minute ale primei reprize de pe tunelul care duce la vestiare.

Sînmărtean nervos pe Ignacio
Lucian Sînmărtean a evoluat doar 45 de minute aseară. Mijlocaşul moldovenilor a primit vestea că va fi schimbat pe teren de la unul dintre secunzii lui Augusto Ignacio. Sînmărtean a părut deranjat pe decizia lusitanului şi a dat din mînă a lehamite. El a fost înlocuit cu Braganca, portughezul debutînd pentru FC Vaslui.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
iwineuu
iwineuu  •  23 Martie 2012, 01:36

SUMI SUMI SUMI GOOOOOOOOOOOOOOL< SUMI GOOOOOOL SUMI GOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează