FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL CONSTANŢA

FOTO Viitorul Constanţa s-a reunit! Ce noutăţi are echipa lui Hagi

foto: Telegraf de Constanţa +2   FOTO
foto: Telegraf de Constanţa

Articol de - Publicat miercuri, 20 iunie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 20 iunie 2012 19:47

Promovată în premieră în Liga I, Viitorul Constanţa s-a reunit ieri, antrenorul Cătălin Anghel având la dispoziţie 32 de jucători.

Singurele noutăţi sunt portarul Cosmin Vîtcă, ultima oară la Rapid, care a semnat un contract pe doi ani, atacantul Denis Alibec, pentru care se discută un împrumut de la Inter Milano, şi internaţionalul de tineret Alin Toşca, fundaş dreapta venit de la Săgeata Năvodari. În schimb, au plecat V. Simion, Pantelie, M. Costea, Cristocea şi Jianu. "Obiectivul nostru în primul an este clasarea în primele zece locuri. Vor mai veni jucători, pentru să ne întărim în fiecare compartiment", a spus tehnicianul constănţean.

Azi, Dică şi compania vor efectua vizitza medicală la Bucureşti, iar pe 27 iunie vor pleca în cantonament în Turcia, unde vor disputa 5 meciuri amicale: cu Volga Novgorod (Rusia, locul 12 în prima ligă, pe 1 iulie), cu Sepahan (campioana Iranului, pe 4 iulie), cu ŢSKA Sofia (vicecampioana Bulgariei, pe 7 iulie), cu o echipă din liga secundă turcă (pe 10 iulie) şi cu Sivaspor (Turcia, locul 7 în prima ligă, pe 11 iulie). Pe 17 iulie, Viitorul îşi va prezenta lotul în cadrul unui meci amical cu Galatasaray Istanbul, pe National Arena.


Apăraţi de Dică
Cei patru jucători ai Academiei Gheorghe Hagi implicaţi în scandalul de la Novi Sad, Ionuţ Puţanu, Gabriel Iancu, Alexandru Buzbuchi şi Cristian Gavra, au fost prezenţi ieri la reunirea Viitorului Constanţa, pregătindu-se sub comanda antrenorului Cătălin Anghel. "Avem o anchetă internă şi nu vrem să vorbim despre acest lucru până la finalizarea ei. Cei patru sunt în lot, aşa cum cum sunt şi alţi tineri de perspectivă", a spus tehnicianul constănţean. În schimb, fostul internaţional Nicolae Dică le-a luat apărarea colegilor săi: "Cred că ar trebui să se vorbească mai mult de faptul că Puţanu şi Gavra au jucat titulari în liga secundă la 17 ani, au marcat goluri importante şi au promovat cu echipa în prima ligă. Sunt jucători tineri, talentaţi, care pot ajunge la echipa naţională şi nu trebuie să le dăm în cap".


Lotul prezent la reunire:
Portari: Vîtcă, Bolboaşă, Buzbuchi, Şerban
Fundaşi: L. Turcu, Bejan, Puţanu, Larie, Toşca, Ţîru, V. Păcuraru, V. Creţu, Bălaşa, Al. Iacob, Mitache
Mijlocaşi: Al. Lazăr, G. Iancu, Onicaş, N. Dică, Cl. Herea, Nikolov, Cîrstocea, Benzar
Atacanţi: A. Chiţu, Călinţaru, Gavra, Alibec, V. Rusu, C. Cristea, Sin, Albu, Vînă

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
toteu30
toteu30  •  06 Iulie 2012, 16:55

Pe Hertu nu il mai ia inapoi de la Callatis? Cand dadea goluri pe banda si salva echipa meci de meci era bine....asa si-au batut joc si de Cristocea, l-au lasat la coada...or sa aiba mult de pierdut datorita impertinentei lor

hristac
hristac  •  21 Iunie 2012, 08:15

SUBTIRE ! FOARTE SUBTIRE ! in mod normal retrogradeaza "lejer" de pe ultimul loc !!! amestecul asta de "veterani" si pifani e foarte periculos ! sa vedem... sunt la inceput de drum,cine stie ?

1745flo
1745flo  •  20 Iunie 2012, 23:40

mi-e sa nu retrogradeze...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează