FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Fraţii Becali vor un antrenor străin la Dinamo

Articol de GSP - Publicat marti, 21 iunie 2011 00:00 / Actualizat marti, 21 iunie 2011 02:50

Victor şi Ioan Becali încearcă să aducă un antrenor cu nume la Dinamo. Printre "ofertele" lor se numără Bonetti, Trombetta sau Ficcadent.


Sferele de influenţă în Ştefan cel Mare continuă să fie subiect de dispută între acţionari, dar şi între cei implicaţi indirect la Dinamo. Fraţii Victor şi Ioan Becali, care au un cuvînt greu de spus la club, întrucît au sub contract majoritatea fotbaliştilor, nu vor să-şi piardă puterea şi plănuiesc să aducă un tehnician italian. Aici se despart drumurile lui Borcea şi ale lui Badea, soluţia impresarilor fiind doar pe placul primului, care vede mutarea şi ca o soluţie de detensionare a relaţiei cu suporterii.

Nicolae Badea este susţinătorul lui Liviu Ciobotariu, considerat antrenor de casă, dinamovist convins şi pasionat de fotbal, care se pliază perfect pe situaţia actuală prin care trec "cîinii": cunoaşte îndeaproape tinerele talente de la club şi e dispus să le promoveze, e ieftin şi conlucrează perfect cu Cornel Dinu.

Fraţii Becali vor să aducă un absolvent al şcolii de la Coverciano, printre candidaţi numărîndu-se Dario Bonetti, singurul pe care Badea nu l-ar refuza din start, Maurizio Trombetta şi Massimo Ficcadenti. Primul e selecţionerul Zambiei şi are un salariu de un milion de dolari, Trombetta antrenează echipa Under 19 a Regginei, iar Ficcadenti e liber de contract după ce s-a despărţit de Cesena. De unde bani pentru aceştia? "Ce, pe Andone l-au plătit!? Se caută un italian, îi vor propune ceva, iar la final, cînd va fi să-i dea banii, văd ei ce fac. Păcat că nu are Ciobi linişte, simte o presiune extraordinară din birouri. Sînt iar interese mari!", a explicat o sursă autorizată din cadrul clubului.

"Eu şi Borcea ne mai şi certăm!"
Preşedintele CA al lui Dinamo, Nicolae Badea, susţine că relaţia cu Cristi Borcea este una bună, chiar dacă uneori au păreri diferite: "Pe unele lucruri punctuale am avut şi vom avea opinii diferite, dar în momentul în care se adoptă o decizie, sîntem solidari în punerea ei în practică şi avem un singur numitor comun: Dinamo. Colaborăm de 12 ani şi sper să o facem bine în continuare, iar dacă ne mai certăm, nu o facem în sensul unei rupturi definitive". (Cătălin Gheorghiu)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
andreeadinamovista
andreeadinamovista  •  21 Iunie 2011, 15:57

tot ce ar putea sa faca pt DINAMO acesti fratiori ar fi sa nu se mai amestece in tot ceea ce inseamna echipa DINAMO...din cauza lor a ajuns DINAMO unde e,nimeni nu se mai implica cu sufletul pt culorile alb-rosu,mare pacat.

ghitza_dinamo
ghitza_dinamo  •  21 Iunie 2011, 15:03

Sa Vina Trombeta!!! cu juniori de la Regina!!!

ghitza_dinamo
ghitza_dinamo  •  21 Iunie 2011, 15:01

io l-as pune pe Trombeta si sa aduca 3-4 jucatori de 17-18 ani de la regina si sa dea rebuturile afara!!!!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează
Close