FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - MLADA 1-1

Fraţii Costea s-au trezit! » Atacanţii Craiovei au aratăt poftă de joc

Articol de - Publicat luni, 07 februarie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 06 februarie 2011 22:43

Cei doi au lucrat faza golului şi au arătat altă poftă de joc faţă de primul amical, în care s-au încurcat şi s-au certat pe teren Vezi rezumatul meciului cu Mlada, 1-1 (video)

Al doilea joc de verificare pentru Universitatea în stagiul din Antalya, al doilea meci bun realizat de trupa lui Napoli. Italianul a făcut două schimbări faţă de primul joc, una forţată, Stoianof fiind accidentat, în timp ce Gîngioveanu a pierdut echipa din cauza prestaţiei slabe din meciul cu Şinik. A rezultat un meci consistent pentru olteni, cu multe bile albe şi puţine negre.

BILE ALBE
1. Mihai Costea n-a mai fost folosit ca mijlocaş dreapta, ci pe partea opusă, în stînga, şi jocul său s-a schimbat în bine. S-a simţit în largul lui şi a şi marcat.
2. Florin Costea a fost şi el mult mai conectat la joc. A conlucrat perfect cu fratele său, cei doi prelucrînd şi faza golului, Florin pasînd subtil cu călcîiul spre Mihai.
3. Zoro, încă o confirmare, David Lopez şi-a revenit. Stoperul ivorian adus împrumut de la Benfica a fost la fel de sigur ca în primul amical, în vreme ce ieri David Lopez a evoluat bine în faţa unei echipe mult peste precedenta adversară.

BILE NEGRE
1. Gîngioveanu şi Firţulescu au fost ieri pitici şi la propriu, şi la figurat. Au jucat în a doua repriză, au intrat însă prea relaxaţi, au greşit multe mingi şi l-au exasperat pe Napoli.
2. Walter Lopez a făcut un meci slab, a fost schimbat la pauză, iar evoluţia înlocuitorului său, Buşu, ar trebui să-l pună pe gînduri pe fundaşul uruguyan.

U Craiova - Mlada Boleslav 1-1 (1-1)
A marcat pentru Craiova: M. Costea (33)
U Craiova: Hotoboc - Dănănae (Ologu, 86), Zoro (Gîngioveanu, 46), D. Lopez (Gugu, 69), W. Lopez (Buşu, 46) - Prepeliţă, Wendell (Ciucă, 550, D. Stoica, M. Costea (Fîrţulescu, 55) - Fl. Costea (Bujor, 69), M. Roman (Crăciu, 46) (Surugiu, 69)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
brod
brod  •  07 Februarie 2011, 12:59

s-au trezit băieţii? las' că-i ia somnul repede, după atâta osteneală.

adain
adain  •  07 Februarie 2011, 10:15

la bile negre eu as mai trece si faptul ca fundasii centrali sunt cam lenti!!!! dar poate asta mi s-a parut si din cauza faptului ca nu au meciuri impreuna si nu se cunosc... poate cu timpul se vor omogeniza si vor compensa lipsa de viteza cu plasament!!! la bile albe trebuie trecut si faptul ca Florin a fost mult mai altruist si a incercat cateva pase care sa puna pe altii in pozitie de gol!!!

cilibiu
cilibiu  •  07 Februarie 2011, 09:19

Asa este Busu a fost peste Lopez din vina caruia am primit gol,era aerian in apara iar in atac cand urca ori da mingea de frica ori o pierdea.Per total eu cred ca au jucat binisor.Forta Stinta!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează