LIGA 1  ·  FCM TG. MUREŞ

Fraţii Karamian sînt aproape de FCM Tg. Mureş » Dublu impact

Luni, 03 Ianuarie 2011, 00:00

Mureşenii negociază cu gemenii Urziceniului, însă pe lista "Moţului" se mai află şi Dănciulescu.

FCM Tîrgu Mureş a transferat doar doi jucători în prima parte a campaniei de achiziţii, Petcuţ (Şimleu) şi Balauru (FC Snagov), păstrîndu-şi adevăratele lovituri pentru luna ianuarie.

Gemenii de 31 de ani ai Urziceniului, Artiom şi Arman Karamian, sînt prioritari pe lista "Moţului". Negocierile sînt extrem de avansate, lipsind doar semnătura armenilor. "Sînt contacte şi negociem cu Mureşul, dar încă nu am semnat. Mai discutăm, totuşi nu e vorba de bani", a declarat ieri Artiom Karamian, însă mureşenii nu vor să facă multe concesii. "Trebuie să ne creionăm lotul înainte de 23 ianuarie", a spus directorul general Aurelian Băbuţan.

În plus, mureşenii vor să-l convingă şi pe Ionel Dănciulescu (Dinamo) să vină în Ardeal. Atacantul a fost dorit şi în vară, cînd a declinat în ultimul moment oferta pentru a reveni, de la Hercules, în Ştefan cel Mare, deşi la Tg. Mureş ar fi primit un salariu de 16.000 de euro pe lună. "Danciu-gol" mai e dorit de Astra şi "U" Cluj.

4 este numărul echipelor româneşti de top pentru care au jucat Karamienii: Rapid, Poli, Steaua şi Unirea Urziceni

100 de jocuri pentru naţionala Armeniei au, împreună, fraţii Karamian, 51 Artiom şi 49 Arman

"Încercăm să aducem jucători de valoare din România. Nu vizăm un plus de imagine prin aducerea lor, ci doar de valoare"
Aurelian Băbuţan, director general FCM Tg. Mureş

Răduţă cerut de Sabău
Atacantul Lucian Răduţă (22 de ani, Rapid) e cerut cu insistenţă de Ioan Ovidiu Sabău la FCM Tg. Mureş. Negocierile cu giuleştenii au demarat în decembrie, dar nu s-au concretizat. "Noi vrem să-l aducem pe Răduţă, dar trebuie să aşteptăm cîteva zile. Jucătorul se va prezenta la reunirea Rapidului, apoi se va vedea care va fi destinaţia sa viitoare", a explicat Băbuţan.Câștigătoarea Survivor a divorțat. Crunt ce i-a făcut fostul soț! Imagini greu de privit pentru Elena Ionescu

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:30 Fotbal, Bundesliga

Koln - Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1