FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI

Fresh ACS Poli! » Timişorenii au primit palmaresul şi au o nouă conducere, cu Dan Alexa pe bancă

foto: ACS Poli
foto: ACS Poli

Articol de - Publicat miercuri, 19 martie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 19 martie 2014 16:40

Clubul bănăţean s-a despărţit zilele trecute de întregul staff de conducere, dar şi de antrenorul Aurel Şunda, iar de astăzi, timişorenii au un nou preşedinte şi un nou tehnician.

Ioan Timofte va conduce clubul, iar Dan Alexa va fi responsabil cu pregătirea echipei.

"M-am reîntors la Timişoara, dar într-o altă postură. Mă bucur să revin acasă. Începe o nouă etapă în viaţa mea. Sînt la început, e un moment dificil, dar mă ştiţi bine, una dintre caracteristicile mele a fost curajul. Am încredere în echipă, are un potenţial mult mai mare, are jucători de caracter. Sper să le transmit încrederea şi rezultatele vor apărea", a declarat noul tehnician.

Şi Ioan Timofte a comentat noile schimbări de la echipă: "Pentru acest moment, obiectivul este rămînerea în prima ligă. Am mare încredere în Dan Alexa, un jucător care dădea mai mult decat sută la sută. Sper să fie elementul care va transmite acea răutate în sensul bun, alături de disciplina tactică".

ACS Poli a mai primit o veste bună astăzi, primarul Nicolae Robu a anunţat că Asociaţia Fotbal Club Politehnica Timişoara a cedat, cu titlu gratuit, a palmaresului istoric către ACS Poli Timişoara.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (32)
polistul68
polistul68  •  20 Martie 2014, 11:42
Postat de americanu197 pe 19 Martie 2014, 17:23

pentru ca orasele astea sunt pline de mafioti si de pradatori care nu dau doi bani pe fotbal... si iasi si constanta si pitesti si etc etc etc

Pai orsele astea sunt tentante..stai linsitit, la Chiajna, Branesti, navodari, Botosani,nu o sa vezi asa ceva, pt simplu motiv ca nu au istorie, nu au public, nu au mai nimic. Pestii mari, nu se arunca dupa maruntisuri. Atita timp cit are palaresul, culorile si sigla, atita timp cit e sustinuta de primarie si Institutul Politehnic, atita timp cit joaca pe Dan PAltinisanu, e POLI...poate oricine sa spuna orice. Da, ne-au ajutat la mentinerea in prima liga si Dacia Pitesti, si aek, si RECAS....dar acuma , asta e POLI.

iuflo
iuflo  •  20 Martie 2014, 10:07

la craiova vede cineva? unul mititel

ertyuiop
ertyuiop  •  20 Martie 2014, 00:32
Postat de iadran pe 19 Martie 2014, 22:21

ba acs nu vine de la recas vine de la asociatie club sportiv poli timisoara

echipa ACS nu e continuatoarea lui Recas? Oricum toate echipele care vor sa-si pastreze identitatea ar trebui sa transmita palmaresul primariei astfel ca niciodata nimeni sa nu mai poata pleca cu echipa din oras......aviz celor care se risca cu tot felul de patroni de carton!

Vezi toate comentariile (32)
Comentează