FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE COMITET EXECUTIV

FRF a aprobat cererea ca CSU să se numească „Universitatea Craiova” din noul sezon! Toate detaliile după decizie

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 iulie 2019 18:56

CSU Craiova a primit azi aviz pozitiv din partea Comitetului Executiv al FRF pentru a folosi denumirea de Universitatea Craiova în toate competițiile interne și internaționale, începând cu noul sezon!

Conform informațiilor GSP, CEx a aprobat cererea clubului din Liga 1 cu rezerva că, dacă între timp apare o hotărâre din instanță care îi va interzice să folosească numele de Universitatea Craiova, atunci se va reveni la situația dinaintea deciziei de azi, și anume „U Craiova Club Sportiv”.

Ce spune mai exact decizia FRF: „Aprobă cu unanimitate de voturi solicitarea U Craiova 1948 Club Sportiv SA de a folosi în competiții denumirea Universitatea Craiova, cu mențiunea că în situația în care apare o hotărâre judecătorească care sa anuleze marca, să suspende sau să limiteze dreptul de utilizare a mărcii respective sau să anuleze contractul de utilizare a mărcii, clubul solicitant să revină de îndată la participarea în competitii sub denumirea acestuia astfel cum este aceasta înscrisă în evidențele Registrului Comerțului”.

Oltenii înaintaseră încă de pe 11 iunie o cerere oficială către FRF prin care cereau schimbarea numelui, însă atunci o decizie a fost amânată din cauză că forul de la Casa Fotbalului nu avea un aviz din partea LPF. Se pare că între timp Liga a trimis un răspuns pozitiv pe acest subiect. 

PE CE S-a BAzat CEREREA OLTENILOR de SCHIMBARE A DENUMIRII:

  • CSU Craiova are un contract de licență cu Club Sportiv „Universitatea Craiova” privind marca”
  • „Clubul Sportiv Universitatea Craiova deține atât marca înregistrată „Universitatea Craiova”, cât și marca notorie „Universitatea Craiova”, așa cum reiese din Sentința Civilă 1351/2015, pronunțată de Tribunalul București și confirmată prin ÎCCJ prin decizia 1313/2017”
  • „Nu există nicio altă marcă „Universitatea Craiova” înregistrată la OSIM, întrucât Club Sportiv Universitatea Craiova s-a opus îm justiție”

decizie
Decizia Tribunalului București pronunțată în dosarul 3734/3/2013, cu privire la marca „Universitatea Craiova”

CSU CRAIOVA ARE MARCA, NU ȘI PALMARESUL!

SITUAȚIA LA ZI ÎN PRIVINȚA PALMARESULUI ȘTIINȚEI: 

  • Chiar dacă actualul club din Liga 1 a obținut denumirea clubului istoric, acesta rămâne în palmares cu un singur trofeu, Cupa României din 2018, conform deciziei definitive și irevocabile dată de Curtea de Apel anul trecut (DETALII AICI)
  • În același timp, actualul club al lui Adrian Mititelu, FC U Craiova 1948, care e în Liga a 3-a, nu are în palmares nimic, fiind o grupare înființată în 2017, pe o nouă societate;
  • Clubul FC U Craiova, dezafiliat în 2011 de FRF și intrat în faliment acum 5 ani, ar fi de fapt deținătorul palmaresului istoric (4 titluri și 6 Cupe). Nu există o decizie în instanță care să ateste acest lucru, dar în același timp această afirmație nici nu a fost contestată în vreun tribunal până acum. 

 de Andrei  Chirică

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (85)
ticbis
ticbis  •  04 Iulie 2019, 17:50
Postat de kkkotto07 pe 04 Iulie 2019, 16:12

***, cate linkuri mai vrei, ***? *** *** ***!

Oricate link-uri postezi, niciunul nu atesta ca Craiolguta ta are vreun palmares. Este o clona infiintata de catre ciuma rosie in urma cu 5 ani, ca sa ia voturile si mintile prostilor. Atat si nimic mai mult! Dupa cum constat din aberatiile tale, a reusit; insa ciu-ciu palmares; asa ceva n-au inca puterea sa faca!:) UEFA a transat definitiv chestiunea asta; deci zbaterea voastra si a partidului vostru e fix degeaba; doar praf in ochii prostilor!:)))

ticbis
ticbis  •  04 Iulie 2019, 17:43
Postat de suporterucv pe 04 Iulie 2019, 13:49

Pentru cei care nu stiu....procesul cu palmaresul Stiintei se afla in RECURS la ICCJ. Orice comentarii pe tema asta sunt pure speculatii, cu argumente pro si contra. Pana la urma justitia e singura abilitata sa stabileasca unde este acest palmares !!! Si in cazul Craiovei si in cazul Stelei. Pentru ca doar in aceste cazuri sunt procese pe rol cu palmaresul !! In cazul altor cluburi care au falimentat (Rapid, U Cluj, Arges, Otelul, Farul, UTA, Petrolul etc) s-au recuperat doar marcile si se considera bine merci ca acestea au si palmaresul fostelor cluburi !!!

Se considera ca au palmaresul doar in imaginatia ta, in batatura la tine, in satul tau si printre prosti ca tine. In lumea reala si oficiala a fotbalului intern si international, aia care conteaza, clonele astea n-au nimic! Daca nu ma crezi, consulta site-urile oficiale ale LPF, FRF, UEFA si FIFA si-o sa te lamuresti rapid!:)

kkkotto07
kkkotto07  •  04 Iulie 2019, 16:12
Postat de ticbis pe 04 Iulie 2019, 13:55

Stai jos ca esti prost de bubui! Cine si cum a cumparat palmaresul Oltchimului??? Cat l-a costat si cat a platit pentru el??? Cu ce factura fiscala a inregistrat "palmaresul cumparat" in contabilitatea clubului??? Bai prostea, acolo s-a facut o preluare de activitate sportiva, de la defunctul club la cel nou infiintat; doar in felul asta se poate continua palmaresul. Altfel, nu se poate!!! Ce a preluat, bai amaratule, Craiolguta ta, de la clubul ce detinea palmaresul si istoria si era inca in activitate cand s-a nascut clona asta??? Fix ZERO, deci ZERO palmares aveti acum, cu toate numele, marcile si emblemele pe care vi le dau justitia si penalii de la FRF si LPF pe banda rulanta! UEFA v-a lamurit inca de acum 5 ani despre cum sta treaba cu clona ta de partid! Ciu-ciu palmares si istorie! Deal with that!:)

***, cate linkuri mai vrei, ***? *** *** ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (85)
Comentează