FOTBAL  »  LIGA 1  »  CAZUL VARGA-BĂLAN

FRF a trimis cazul Varga-Bălan înapoi la LPF! :D

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 martie 2010 00:00

Camera Naţională de Soluţionare a Litigiilor din cadrul Federaţiei Române de Fotbal, întrunită ieri la Casa Fotbalului, a luat în discuţie, printre altele, cazul jucătorilor Dacian Varga şi Tibi Bălan.

"S-a luat act de de renunţarea clubului FC Timişoara la judecarea capătului de cerere având ca obiect valabilitatea dobândirii dreptului de joc la FC Rapid Bucureşti de către cei doi jucători şi s-a dispus scoaterea de pe rol a cauzei şi înaintarea acesteia către Comisia de Soluţionare a Litigiilor a Ligii Profesioniste de Fotbal," anunţă frf.ro.

Playtech: Carmen Tănase rupe tăcerea despre motivul pentru care refuză testarea și vaccinarea anti-Covid-19: „Niște minciuni care...


Comentarii (20)
 •  26 Martie 2010, 16:02

dragi rapidisti.... poli a castigat toate meciurile de dupa cel cu rapid pe teren , pe cand rapidul o ia pe cocoasa grupa mare in ultimul timp..asa ca nu stiu cine plange mai mult dupa cele 3 puncte...poli s-ar putea sa nu aiba nevoie de ele la sfarsit , dar Cocos ar putea plange dupa ele sa prinda si el ultimu' loc de europa....hai pa si data viitoare faceti transferurile la timp si LEGAL !!!!!

 •  26 Martie 2010, 15:45

Hai , gata copii !!! apucati-va de lectii ca-i tarziu . Hmm !!! cu ce isi pierd unii timpul in viata .... Pt liniste si pace , se pare ca nu este nevoie decat de paine si .....circ .

 •  26 Martie 2010, 15:42

de la LPF la FRF De la FRF la LPF Urmeaza: De la LPF la FRF De la FRF la LPF Verdict 05-22-2010 Varga si Balan au drept de joc

Vezi toate comentariile (20)
Comentează