FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

Deciziile votate azi în Comitetul Executiv: când se pot face transferuri în Liga 1 + unde se duc banii din amenzile cluburilor

Articol de GSP - Publicat joi, 25 iunie 2020 18:22 / Actualizat joi, 25 iunie 2020 19:15

Azi a avut loc o întâlnire a membrilor Comitetului Executiv al Federației Române și au fost votate câteva hotărâri cu privire la sezonul în curs și sezonul viitor.

Comitetul Executiv a decis ce se întâmplă cu sumele strânse din amenzile pe care le primesc cluburile care încalcă protocol medical.

Sumele strânse se vor împărți între echipele care nu au încălcat protocolul! În Liga 2, banii din amenzi se duc către cluburile care joacă în play-off-ul pentru promovare (UTA, Turris, FC Argeș, Petrolul, CS Mioveni și Rapid). 

„Aprobă cu majoritate (3 voturi împotrivă și o abținere a domnului Emilian Hulubei, exclusiv cu privire la cuantumul amenzilor) de voturi Hotărârea Comitetului de Urgență al FRF nr. 18 din 12.06.2020 cu amendamentul că sumele provenite din eventualele sancțiuni dictate pentru nerespectarea protocolului medical vor fi distribuite către celelalte cluburi din eșalonul respectiv, cluburi care nu au încălcat protocolul, cu mențiunea că pentru Liga 2, dacă este sancționat un club, sumele respective se vor distribui doar către cluburi participante în play-off-ul stabilit pentru finalizarea sezonului 2019/2020” 
FRF

FOTO. Amenzile FRF pentru încălcarea protocolului

Perioada de transferuri începe în iulie 

FRF a stabilit și când va începe perioada de transferuri de vară. Fereastra se deschide pe 14 iulie 2020 și se va închide pe 5 octombrie. Așadar, cluburile pot face transferuri timp de 12 săptămâni. 

Anul trecut, perioada de transferuri de vară a fost între 11 iunie - 2 septembrie.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Ionuț Popa a murit » 7 lucruri mai puțin cunoscute despre „al doilea domnitor al Moldovei”: de ce a fost respins la Drept, tăvile cu plăcinte și pasiunea lui secretă

Sepsi se gândește deja la Europa League: cele două arene pe care ar vrea să joace în cupele europene

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează