Comentarii (4)
 •  21 Februarie 2009, 15:05

dinamovistii au dreptate! betivanul de la frf are mari datorii la condeescu. fara ajutorul lui n-ar fi ramas in fruntea frf, dar sa nu uitam ca, in 2005 dinamo a votat tot cu bachus. asa ca, nu va mai plangeti. dinamo n-o sa vrea niciodata un presedinte frf cinstit. ei nu pot fura decat cu astfel de oameni. iar cand datoriile celor din frf sunt mai mari fata de altii, decat fata de ei, incep sa critice. nu plangeti, ati fost ajutati destul. bachus si-a platit datoria fata de dinamo!.

 •  21 Februarie 2009, 14:03

o federatie de tot rasul.o liga de toata bajocura. niste conducatori proveniti din randul turnatorilor la securitate. cu o asemenea fauna, fotbalul romanesc o sa se duca pe rapa. nu se merita sa mergi pe stadioane , sa-i legitimezi prin prezenta ta, pe toti acesti impostori care sug fotbalul romanesc, precum niste capuse.ii sfatuiesc pe toti iubitorii fotbalului sa boicoteze mtoate meciurile din acest retur. la ele sa asiste sefii frf, ai ligii si neamurile conducatorilor de cluburi.

 •  21 Februarie 2009, 09:25

Cum adica Iordache nu e al Pandurilor!!?? A jucat "pe fals"!!? Atunci sa-i retrogradeze in D pe toti care fac asa!! Eu, in locul lui Dinamo as merge la instantele internationale! Daca tot s-a dus acolo si Gigi Becali ca sa legalizeze blatul si valizele, macar in cazul asta Dinamo are dreptate 100%!!

 •  21 Februarie 2009, 01:35

baga linkul din nume ( fara punctele alea ) - despre durerile romanilor si micile bucurii, daca esti anti-ungur, anti-t/i/g/a/n, daca vrei sa stii cum vor masonii sa ne controleze pe baza de cipuri, despre j/i/g/o/d/i/a becali,muzica, despre furtul la televizor, despre cum bombonel a pierdut alegerile fiind homosexual, despre mijloacele criminale ale unora de a ne reduce numeric, despre virusii eliberati intentionat din laboratoare, documentare cutremuratoare etc - lasa o parere

Comentează