FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

Explicație pentru decizia incredibilă a lui Răzvan Burleanu » Cum beneficiază șeful FRF

Articol de - Publicat sambata, 04 februarie 2023 08:21 / Actualizat sambata, 04 februarie 2023 09:53

După cum a dezvăluit GSP.ro, Răzvan Burleanu, președintele FRF, a decis să oprească aproximativ 100.000 de euro din banii cluburilor pentru drepturi TV pentru a garanta plata arbitrilor.

O explicație pentru modul în care forul condus de Răzvan Burleanu a acționat pe această speță, făcând o delimitare între arbitri și fotbaliști, poate fi aceea că unii dintre cei care formează corpul arbitrilor sunt și votanți sau potențiali votanți la alegerile FRF pentru postul de președinte. 

„A dat-o afară pe Camelia Șucu” » Surse din baza sportivă „Năstase&Marica” au povestit pentru Gazetă cum au acaparat cei doi terenul
INVESTIGAȚIE
„A dat-o afară pe Camelia Șucu” » Surse din baza sportivă „Năstase&Marica” au povestit pentru Gazetă cum au acaparat cei doi terenul

Unii arbitri votează la alegerile FRF, fotbaliștii, nu!

Unii dintre arbitri, exemplu Cătălin Popa, sunt șefi de AJF-uri în orașele în care domiciliază, iar la alegerile pentru desemnarea președintelui de la Casa Fotbalului toți cei care conduc Asociațiile Județene de Fotbal votează.

În schimb, niciun fotbalist din România, nici sindicatul acestora nu votează!

2 milioane de euroe suma anuală pe care o oprește LPF din contractul de drepturi TV, pentru salariile angajaților și pentru restul cheltuielilor de funcționare

700 de leie suma maximă pe care fiecare arbitru o primește, în afara baremului, din care să-și achite cheltuielile de deplasare și cazare

Care e cuantumul baremurilor arbitrilor la meciurile de Liga 1

ARBITRUSUMA (lei)
Central6.000
Asistent3.700
Rezervă2.000
VAR3.000
A-VAR2.000

Răzvan Burleanu, ales președinte în unanimitate

La alegerile din 12 aprilie, Răzvan Burleanu a câștigat cu unanimitate al treilea mandat ca președinte al FRF, fiind singurul candidat.

Șef al fotbalului românesc din martie 2014, Răzvan Burleanu primit 272 de voturi, din 272 posibile. Nu a fost niciun vot împotrivă și nicio abținere.

VIDEO Totul despre Rapid - FC Voluntari

Citește și: 

Premieră în Gruia » CFR Cluj a reușit să revină în top și fără ajutorul omului decisiv din sezoanele precedente

Chipciu, devastat după umilința cu FCU Craiova: „Mă simt abuzat fotbalistic. O să îi visez pe Bahassa și Bauza la noapte! Dacă aveam 20 de ani, luam 3 «roșii»”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  04 Februarie 2023, 14:12

...afara ...afara cu Chivulete din arbitraj...

parpalache
parpalache  •  04 Februarie 2023, 12:56

I-o fi zis„nea GG”sa cotizeze și FRF-ca n-o mai fi vând sa-i plateasca doar el!

istet10
istet10  •  04 Februarie 2023, 11:15
Postat de TIborSzoltan pe 04 Februarie 2023, 09:55

***. Infractiune. Hai la brutarie

Sunt convins ca nu ai scris ceva gresit.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează