FOTBAL  »  Superliga  »  PROCES

FRF, dată în judecată de un oficial din Liga 1! Noul selecționer ar putea fi afectat

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 august 2016 18:10

Președintele CSMS Iași și reprezentant al cluburilor din Liga 1 în Comitetul Executiv al FRF, Florin Prunea, a dat în judecată Federația și a cerut anularea hotărârilor luate de Comitet în data de 7 iulie, informează Agerpres.

Printre deciziile luate pe data de 7 august se numără și numirea lui Christoph Daum în postul de selecționer.

Prunea susține că în cadrul ședinței respective nu s-a realizat cvorumul de jumătate plus unu din membrii Comitetului.

Dintre cei 14 membri, pe 7 iulie au lipsit șase membri (Gino Iorgulescu, Valeriu Argăseală, Florin Prunea, Ștefan Stana, Kyros Vassaras și Emilian Hulubei), însă Florin Prunea susține că prezența lui Auraș Brașoveanu la ședință nu poate fi luată în considerare, după ce acesta a fost condamnat pentru tentativă la înșelăciune și și-a pierdut calitatea de membru al CEx.

"Am contestat decizia Comitetului Executiv din 07.07.2016 la instanța judecătorească competentă. Acesta era următorul demers, normal de altfel, după protestul pe care l-am comunicat Federației vizavi de modul în care au organizat acea ședință.

Nu mi se pare normal să fim puși să votăm în alb, fără să ni se trimită și nouă documentele supuse votului. Noi (n.r. — reprezentanții cluburilor din Liga I) practic nu avem posibilitatea de a ne consulta cu cei care ne-au trimis acolo referitor la deciziile care sunt supuse votului. De aia am și ales să nu ne ducem. Eu acolo nu sunt Prunea Florin, acolo sunt reprezentantul cluburilor din Liga I, cărora trebuie să le explic ce se discută și ce decizii se iau, cum am votat eu, de ce am votat într-un anumit mod, și așa mai departe.

Îmi doresc transparență totală în procesul decizional, față de toate cluburile. De aia o și pretind. Mai ales pe aspectele de natură financiară. Să revenim înapoi în 2016 că mi se pare că ne îndepărtăm în timp. Nu în direcția bună, dacă mă înțelegeți." Florin Prunea, conform Agerpres

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  06 August 2016, 12:45

Si mă rog, *** care nu au fost prezenti , de ce nu au făcut-o ? Aaaa au vrut să boicoteze Comitetul Executiv ???? Regulamentar și onest nu era să se fi prezentat și să se abtină sau să voteze impotrivă ? Ba da, dar ei sunt *** care urmăresc avantaje ! Intotdeauna ! BRAVO Burleanu, când meriti, meriti !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo100
dinamo100  •  06 August 2016, 10:50

Chiar daca sunt unele semne de intrebare privind legalitatea acelei sedinte, Prunea sfideaza orice regula de bun simt. Daca avea obiectii la ce propunea FRF trebuia sa participe la acea sedinta, nu sa se ascunda. S-apoi ce vrea sa demonstreze cu acest proces, cui ii foloseste?!

haideusicfr
haideusicfr  •  06 August 2016, 09:28

Barfa: Eram pe vremea lui Ceausescu in delegatie la Herculane.Adica ajunsesem pana acolo.La Toplet parca daca bine imi amintesc ,dar dupa toate cele am mancat la terasa unui hotel de la Herculane ,nu stiu daca nu cumva cel cu statuia. La o masa alaturata,erau trei persoane.Un tanar sportiv (imi parea cunoscut) si doi activisti de partid cred ,de pe acolo sau din Bucuresti.Apoi l-am recunoscut pe Prunea.Pe vremea aceea era portar la Dinamo ,de mare perspectiva titularul postului la Nationala de tineret.Cat am servit eu masa el a fumat un pachet de Kent.Superlong.(pe acea vreme era o raritate.Suda tigarile una de alta.M-am mirat probabil asa trebuia si eu facusem ceva sport la viata mea ,dar n-am fumat aproape deloc. Imi pare rau de atitudinea sa dusmanoasa fata de FRF ,putea sa participe la sedinta nu sa critice pe la spate in gazeta (cum am facut eu-sorry!). A aparat si la U cluj este un tip simpatic si de aceea ma mira atitudinea lui.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează