FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

FRF este atacată din toate părţile: "Răzvan Burleanu vrea să golească urgent conturile FRF!" » Dezvăluiri: ce salariu are preşedintele CCA :O

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 decembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 13 decembrie 2014 16:02

Răzvan Burleanu a fost atacat din nou, de această dată de către fostul mare arbitru internaţional Ion Crăciunescu.

Preşedintele FRF este acuzat pentru că l-a numit pe Kyros Vassaras în funcţia de şef al CCA şi că i-a oferit un salariu foarte mare:

"Burleanu a urmărit probabil să golească urgent conturile FRF cu numirea lui Vassaras la CCA. Ceea ce a şi reuşit. Are 8.500 de euro pe lună, Deaconu 3.000. Şi lui Rainea nu i-au mai plătit renta viageră de luni de zile", a spus Ion Crăciunescu la Digisport Special.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  14 Decembrie 2014, 02:58
Postat de irishjoe pe 13 Decembrie 2014, 16:34

ce bataie a luat Burleanu cand a arbitrat la Sascut !a cerut $500 sa il ierte pe un jucator!

.>)) si ala i-a dat 5 mii de suturi in fund, probabil.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  14 Decembrie 2014, 02:57
Postat de conasu_boeru pe 13 Decembrie 2014, 18:58

Daca are preanesimtzitul vreo 16 500 de euro (la vedere), procente din toate ”actiunile tip Sf. Parascheva”, (unde se strang anual cca 7 mil de euro in zilele de prosternare de la Iasi), plus totul pe degeaba , X6 la scara lui si a rudelor, la asta ce sa te mai miri care mai face cate ceva cat de cat ! Ma uitam la componenta Comisiei tehnice din FRF ....sunt unii pe acolo... sau in Comisia de Disciplina unde si secretara are drept de vot ...!!!!!

da, da.. pai sigur isi trage bani cu forcepsul din muribunda noastra federatie..)) asta e cioclul suprem, are si fata de cioflingar sadea.>)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  14 Decembrie 2014, 02:56

am spus inca de pe Live-ul alegerilor ca acest individ este extrem de dubios. si eu si multi multi alti useri. cred ca ajunge la Bulau, bacaul are o buna traditie cu DNA-ul (sechelariu, primarul din ultimii ani, etc etc).

Vezi toate comentariile (5)
Comentează