FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

FRF taie în carne vie după rușinea de la EURO » Măsuri extreme împotriva echipelor aflate în insolvență: "Vor fi retrogradate"

Articol de GSP - Publicat luni, 27 iunie 2016 16:13

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a acuzat situația din fotbalul românesc și spune că problemele echipelor au dus la prestația slabă de la EURO.

Astfel, președintele Federației vrea să propună o serie de măsuri dure împotriva echipelor aflat în insolvență, care ar putea fi retrogradate în viitor.

"În următoarele două reuniuni ale Comitetului Executiv vreau să luăm nişte măsuri concrete. Cluburile aflate în insolvenţă nu vor mai putea juca în Cupa României şi nici în play-off-ul Ligii I. Apoi urmează depunctarea echipelor, iar din sezonul 2018-2019, cluburile vor fi retrogradate în liga a treia.

Trebuie să primim ajutorul statului și trebuie modificată legislația. Acum, echipele aflate în insolvență sunt protejate de lege.

În plus, trebuie făcute investiții la nivelul juniorilor. Vreau să propun ca 10% din banii încasați de o echipă pentru un jucători investiți în centrele de juniori", a spus Burleanu la conferința de presă.

Acum, în Liga 1, CFR Cluj, ASA Tg. Mureș și Rapid sunt echipele care se află în insolvență.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (106)
fibra
fibra  •  28 Iunie 2016, 08:00

Ai reusit sa falimentezi fotbalul,corporatistule.Faptul ca ati lasat insolventele in Liga 1,le-a dat nas "conducatorilor" smenari sa fure cat se poate si sa-si trateze angajatii ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

agiler
agiler  •  28 Iunie 2016, 06:01

Rapidul e in faliment nu in insolventa

demolarii
demolarii  •  28 Iunie 2016, 00:21

Praf in ochii. Ce mare lucru ca retrogradeaza echipele aflate in insolventa daca nu are cine sa le ia locul??? Propunere: O singura liga profesionista, nu retrogradeaza nimeni, nu promoveaza dar drepturile TV se impart si in functie de numarul de spectatori-iar obtinerea licentei verificata serios....O liga universitara-semiprofesionista si in rest un sistem amator, dar care sa aiba o castigatoare a titlului national la amatori.....

Vezi toate comentariile (106)
Comentează