FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - CFR 0-2

”Frînarii” vechi şi noi » CFR Cluj a preluat din nou şefia clasamentului după 2-0 cu Ceahlăul

Ronny n-a înscrie aseară, dar a hărţuit permanent defensiva pietreană
Ronny n-a înscrie aseară, dar a hărţuit permanent defensiva pietreană

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 aprilie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 28 aprilie 2012 23:47

Moldovenii au jucat fără ”dinţi”, chiar dacă îi bîntuie retrogradarea. Trupa lui Andone e din nou la trei puncte peste urmăritoare.

Lider fără să fi jucat, după înfrîngerea "cîinilor" la Braşov, "ceferiştii" lui Ioan Andone s-au urnit greu la Piatra-Neamţ. A fost de ajuns însă o sclipire a lui Hora, din faza creată de acesta reieşind lovitura liberă din care Vranjes a deschis scorul cu un şut la vinclu (19). Deşi ameninţaţi cu retrogradarea, "plăieşii" au fost apatici, fără culoare şi fără forţă. O formaţie departe de cea care învingea Steaua în tur şi dădea lovitura în Giuleşti în urmă cu cîteva etape.

Ardelenii, deşi nestînjeniţi prea mult de adversari, au arătat un fotbal modest pentru un lider. Acelaşi Vranjes putea aduce desprinderea (28), dar şutul său a lovit bara, iar Peralta şi Sougou au ratat şi ei din poziţii foarte bune.

Moldovenii au continuat să moţăie pe teren, iar prima lor ocazie mai importantă a apărut în minutul 35, cînd Onciu a şutat ca un împiedicat din situaţie favorabilă.

După reluare, oaspeţii au continuat să joace economicos, la alibi, în timp ce nemţenii ar fi putut egala la lovitura de cap a lui Cazan (61). Andone l-a scos şi pe Vranjes, iar jocul echipei sale a scăzut şi mai mult. A mai fost însă vreme de golul de 0-2, "Fălcosul" bifînd prima sa victorie de la revenirea în Gruia.

Gol anulat eronat Clujului
În minutul 60, atacantul brazilian Ronny a reuşit să marcheze, dar golul său a fost anulat eronat pe motiv de ofsaid. Reluările DigiSport au demonstrat că tuşierul bucureştean Vasile Marinescu a greşit ridicînd fanionul, deoarece Ronny se afla pe linie cu ultimul fundaş al gazdelor. În minutul 85, Marius Avram a oprit şi el inexplicabil jocul, fără ca asistentul Cristi Nica să ridice fanionul, la o fază în care Golubovici a fost la un pas să egaleze.

Liderul străinilor în Liga 1
Cu meciul de aseară, în care a fost titular, Ricardo Cadu a devenit jucătorul străin cu cele mai multe partide disputate în Liga 1. A fost al 152-lea joc în campionatul României, cu unu peste Artiom Karamian. Cadu (30 de ani) a venit la CFR în vara lui 2006 şi a cîştigat pînă acum nu mai puţin de 7 trofee cu gruparea din Gruia.

Topul străinilor în Liga 1
Jucător: Meciuri în Liga 1
1. Ricardo Cadu: 152
2. Artiom Karamian: 151
3. Antonio Semedo: 132
4. Mariko Daouda: 125
5. Mike Temwanjera: 124

"Am suferit mult, am avut gol valabil la Ronny şi am fi putut să ne desprindem mai devreme. Nu mai contează, important e că  sîntem iar lideri" (Ioan Andone, antrenor CFR)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (46)
statham_j
statham_j  •  29 Aprilie 2012, 14:33
Postat de qwerty007 pe 29 Aprilie 2012, 05:12

Premierea era ILEGALA inainte de meciul ala,federatia a inteles ca legea nu se potriveste cu regulamentele lor.Cand a promovat cfr-ul premierea era legala dupa Mitica si Sandu,apoi s-au prins ca regulamentul lor e pe invers cu legea...hai ca nu am timp sa iti explic toata istoria federatiei,ca deasemenea jiul a premiat...e prea tarziu sa scriu romane!

inainte sa dai dovada de aroganta, pune mana pe o carte.... individul cu valiza a fost judecat in instante civile, nu sportive...si ghici ce! legea in Romania era aceiasi si in 2005 si in 2008.....asa ca nu mai da lectii

bozgor
bozgor  •  29 Aprilie 2012, 14:13

AVADANEI ESTE ZIARIST LOCA CARE SCRIE PT GSP ,DAR GSP IN NU ESTE CUMVA SUBORDONAT OIERULUI?

bozgor
bozgor  •  29 Aprilie 2012, 14:12

IAR A FOST PENALIZAT GSP DE OIER. IAR SE OFTICA GSP-ISTI

Vezi toate comentariile (46)
Comentează