FOTBAL  »  Superliga  »  LPF

Front comun la TAS » Rapid şi U Cluj vor avea aceeaşi strategie de apărare la Tribunalul din Lausanne

Articol de GSP - Publicat joi, 16 mai 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 15 mai 2013 20:49

Rapid şi U Cluj s-au înţeles să facă aceeaşi strategie de apărare în faţa Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

Rapid şi Universitatea Cluj vor lupta împreună la Laussane pentru a-şi susţine cauzele, după ce ambele cluburi nu au primit licenţa din partea Comisiei de Apel a FRF. Ideea a fost lansată de oficialii giuleşteni, care nu au găsit încă resursele financiare pentru a depune memoriul!

"Ne-au contactat cei de la Rapid şi încercăm o strategie comună în Elveţia pentru a avea mai multe şanse de reuşită. Nu e adevărat că nu avem bani pentru memoriu, Universitatea are în cont bani pentru a plăti memoriile pentru toate formaţiile din Liga 1. E posibil şi să nu primim un aviz favorabil, dar noi şi Rapid sperăm să convingem TAS şi să jucăm la anul viitor în prima ligă", a spus Horea Ţiril, administratorul judiciar al clujenilor.

U aşteaptă ca planul de reorganizare să fie aprobat de instanţă pe data de 22 mai, în timp ce Rapid ar putea primi actul pînă la finele săptămînii. Ambelor cluburi le-a fost refuzată licenţa din cauza lipsei acestui plan de reorganizare judiciară.

37.000 de euro costă un memoriu la TAS

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
nicktns
nicktns  •  18 Mai 2013, 19:55
Postat de pinteaviteazul pe 16 Mai 2013, 22:15

Stimate,fotbalul se joaca pe bani,nu pe istorie...vezi si in Anglia cum au "disparut"echipe celebre in ligile inferioare !! Mai lasati istoria in pace ca nu tine de foame !!

Crezi ca suporterii actuali ai lui U vor trece in randurile CFR-ului sau cei ai Rapidului la 5telemea sau FC Ham Ham? U, Rapid, Poli Timisoara, U Craiova, UTA pot juca lejer cu 2-3000 de suporteri la meciurle de acasa si in liga a II-a sau chiar a IV-a. Aceia sunt adevaratii suporteri, nu cei ce vin doar la glorie (spectatorii sau simpatizantii).

tigruzzu
tigruzzu  •  18 Mai 2013, 06:08
Postat de pinteaviteazul pe 16 Mai 2013, 22:15

Stimate,fotbalul se joaca pe bani,nu pe istorie...vezi si in Anglia cum au "disparut"echipe celebre in ligile inferioare !! Mai lasati istoria in pace ca nu tine de foame !!

Te-ai prostit, bătrâne... ”Pe bani”, da, dar ”pentru fani (suporteri)”. Altfel, fără ei... nici nu există bani!!! (cui să vinzi produsul, dacă nu interesează?). Ia... mai gândește-te un pic...

mihaitanase
mihaitanase  •  16 Mai 2013, 23:48

CATE CONTESTATII DIN EUROPA SUNT LA TAS ?SA VEDEM SI NOI UNDE SUNTEM.,LA MINORITARI SAU LA MAJORITARI?TREBUIE RESPECT PENTRU LEGE.SA JOACE DOAR CEI IN REGULA,IAR CEILALTI SA FIE TRAS LA RASPUNDERE SI IN FATA LEGII PT.CA SI-AU EXCROCAT PARTENERII DE AFACERI,RESPECTIV CELELALTE ECHIPE !

Vezi toate comentariile (23)
Comentează