FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO - RAPID, AZI, 20:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Frumos meci! » Vedetele din showbiz trăiesc intens derby-ul Dinamo - Rapid!

Articol de , - Publicat duminica, 15 august 2010 00:00

Bianca şi "Mama natură" se întrec în pronosticuri, fiecare mizînd pe victoria favoriţilor.

Primul meci-şoc al campionatului, Dinamo - Rapid, a aprins rivalităţile şi în lumea showbiz-ului românesc. Bianca Drăguşanu, prietena lui Adrian Cristea, e sigură de victoria dinamoviştilor şi speră ca "Prinţul" să se afle printre marcatori: "Va fi 4-0! N-am nici un dubiu că Dinamo va cîştiga. Cred că va fi o partidă cu multe goluri. Ar fi frumos dacă ar înscrie şi Adrian". Bianca nu ştie încă dacă va putea ajunge în tribună diseară, ea aflîndu-se în acest weekend pe litoral.

De partea cealaltă, rapidiştii sînt susţinuţi de o altă frumuseţe: Roxana Ionescu, prezentatoare meteo de la Antena 1. "Rapid va cîştiga cu 2-0, e cea mai bună echipă din România şi asta se va vedea şi în Ştefan cel Mare. Îmi pare rău că nu voi putea fi pe stadion, dar le voi ţine pumnii giuleştenilor din faţa televizorului", a spus "Mama natură".

Alte pronosticuri
"Vreau să învingă Dinamo, mi-e indiferent scorul cu care o să batem. Doar victoria ne-ar face fericiţi pe noi, <cîinii roşii>. Poate să dea gol şi portarul nostru, totul e să luăm 3 puncte"
Ştefan Bănică junior, muzician

"1-0, 2-1, 3-1, 4-1, 4-2... Orice scor să fie, doar să bată Dinamo. Cred că putem învinge Rapidul, va fi mai greu pînă dăm primul gol. Mi-ar plăcea să dea Dănciulescu gol"
Mihai Mitoşeru, om de televiziune

"M-ar bucura enorm un succes confortabil al lui Dinamo. Sper ca şi stadionul să fie plin, pentru un spectacol adevărat. Cred că vor fi goluri multe. Iar <cîinii> vor cîştiga cu 2-1 sau 3-2"
Adriean Videanu, politician

"Mă va bucura fiecare gol pe care Dinamo îl va marca duminică în poarta Rapidului. Sper să fie multe. M-ar face fericit un 3-0"
Călin Geambaşu, muzician

"Cu tot regretul pentru Rapid, cred că Dinamo va cîştiga cu 1-0 sau 2-1. Ambele echipe sînt bune, dar diferenţa o va face Ioan Andone, prietenul meu"
Nelu Ploieşteanu, muzician

"Rapid bate cu 2-1, dar cred că ar fi bun şi un egal. Herea sau Spadacio vor marca, poate Sburlea, dacă va juca"
Kamara, Alb şi Negru

"Va fi 1-0 pentru Rapid, gol din fază fixă. Nu ştiu cine ar putea marca pentru că nu avem nici un atacant în formă, probabil un fundaş, cu capul"
Andrei, Alb şi Negru

"E simplu: merg pe 2 solist! Dirijorul Şumudică va conduce orchestra Rapidului spre succes. Golul va veni probabil dintr-o fază lucrată la antrenamente"
Horia Brenciu, muzician

"Rapid va cîştiga derby-ul. Nu va fi un meci cu multe goluri, prevăd o partidă tacticizată. Cred că va marca cine ne vom aştepta mai puţin"
Dan Grigore, pianist

Playtech: Specialiștii trag un semnal de alarmă. Ce riscă să pățească femeile ce s-au imunizat împotriva Covid-19


Comentarii (11)
ketas
ketas  •  15 August 2010, 15:19

enescu lata

zizou.giulesti
zizou.giulesti  •  15 August 2010, 11:32

Bianca Dragusanu mananca botox in fiecare dimineata, era nasoala cu spume si acum e facuta din plastic, tot nasoala. nu stiu de ce trebuie sa faceti publicitate unei panarame...

sergone.sordo
sergone.sordo  •  15 August 2010, 11:16

e prea mediatizata Bianca asta a lui Cristea,ce a realizat asta,ati facut-o si voi vedeta si acum se da prea importanta,uita cum arata in 2002 la Din Dragoste.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează