FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Frunză, Sabou şi Bălace au fost reprimiţi în lot

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 aprilie 2008 00:00

Fotbaliştii lui FC Vaslui, Sorin Frunză, Dănuţ Sabou şi Silviu Bălace, au fost incluşi în lotul care a făcut deplasarea la Constanţa pentru meciul cu Farul, ei fiind reprimiţi după perioada petrecută la echipa a doua a clubului.

"Este posibil să îi folosesc în primul 11. Am cerut conducerii clubului să fie rechemaţi la prima echipă fiindcă am nevoie de ei. Mai avem şanse la atingerea obiectivului şi consider că acest lucru poate fi posibil doar având linişte la echipă", a spus sâmbătă antrenorul Emil Săndoi.

Sorin Frunză, Silviu Bălace şi Dănuţ Sabou au fost trimişi la echipa a doua după ce patronul Adrian Porumboiu i-a acuzat că nu şi-au apărat corect şansele în meciul cu Steaua, din etapa a 26-a a Ligii I, scor 0-1.

Partida Farul-FC Vaslui, din etapa a 29-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 16:45, şi va fi transmisă de TVR1.

Sursa: NewsIn

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
 •  15 Aprilie 2008, 22:55

Intrebari, raspunsuri, recomandari, reclamatii despre produse si servicii / lookfor.ro

 •  14 Aprilie 2008, 18:54

vor sa fie partasi la in frangerea usturatoare cu poli iasi:) haideti cu totii in deplasare, sa dam la moiiie celor de la tzara.

 •  14 Aprilie 2008, 17:39

Asta dupa ce i-a acuzat ii primeste inapoi. Un barbat care face cu femeia sa asa ceva se numeste "PESTE" nu "fraier".

Vezi toate comentariile (16)
Comentează