FOTBAL  »  Superliga  »  FUNBUZZ

FunBUZZ :D » Toate glumele de la CSU Craiova - Viitorul: „Este al nu știu câtelea meci pe care craiovenii îl au în mână și zic «Psss, băieții, nu vreți voi punctele astea, că nouă nu ne trebuie?»””

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 mai 2019 20:29

Min. 90+3: Goool Viitorul! Iar oltenii merită să intre direct în grupele Ligii Campionilor Proștilor. Este al nu știu câtelea meci pe care craiovenii îl au în mână și zic „Psss, băieții, nu vreți voi punctele astea, că nouă nu ne trebuie?”

Min. 74: Tiago ia roșu la o fază stupidă. Și noi care spuneam că fundașii Universității nu ne pot distra în absența lui Donkor.

Min. 70: Goool Viitorul! Mai exact, autogoool! Mihăilă găsește colțul lung din 12 metri.

Min. 66: La Viitorul intră Artean. După 10 minute de încălzire, Eric s-a așezat leșinat pe bancă.

Min. 63: Craiova a făcut un pas în spate. Apoi jumătate de pas în față. Dacă urmează unul în lateral, îi putem bănui pe olteni că abordează un dans popular din zonă.

⇒ La Craiova a intrat Fortes, Hagi l-a scos pe Eric la încălzire. E o lege nescrisă a fotbalului: când o echipă bagă un gras, trebuie ca și cealaltă să bage unul.

⇒ Sunt reluări cu golul Craiovei. E genul de fază la care suporterul oricărei echipe din România exclamă: „Numai noi puteam să luăm gol așa!”

⇒ Și cea mai bună glumă din seara asta: Gigi Becali nu se va băga peste Edi Iordănescu.

⇒ Craiova conduce la pauză cu 1-0. Exact cu cât îl conduce Justiția pe Radu Mazăre.

Min. 43: Dacă vă uitați cu prietenii la meci, să nu le spuneți că e și Rivaldinho pe teren. O să fie amuzant când o să-i auziți: „Bă, ești nebun, joacă Rivaldinho?”

Min. 42: Craiova marchează din ofsaid mare. La cum s-a jucat până acum, ne bucurăm la orice.

Min. 35: Cel mai urât meci dintre cele două echipe. Și U Craiova și Viitorul așteaptă să piardă Astra în Cupă.

Min. 26: Pare că avem un fotbal de ***gii când auzi că toți „vor să fie la mâna lor”.

Min. 16: Goool Universitatea Craiova! Ivan Martic înscrie la o fază în care apărarea Viitorului a jucat de parcă se fluierase ofsaid.

Min. 12: Apărarea Craiovei e lipsită de orice fantezie. Donkor e rezervă.

Min. 2: Ocazie Fedele, după o cursă spectaculoasă a lui Bancu. Oltenii strigă atât „Hai, băieții!”, cât și „Hai, Fedele!”

⇒ Denis Alibec ar fi vrut să asiste și el la meciul Craiova - Viitorul, dar nu i-a dat maică-sa bani de bilet.

⇒ Patronul lui Chelsea, Roman Abramovic, se implică în cinematografie cu un proiect de 100 de milioane de dolari. Of, săracul, de-atâția ani vrea și el un thriller ca Liverpool - Barcelona.

⇒ Mare om Cristiano Ronaldo, a donat 1,5 milioane de dolari palestinienilor afectați de război. Superb! Mai ales din partea unuia care între 2011 și 2014 a încercat să înșele bugetul Spaniei și, implicit, pe cetățenii spanioli cu 14 milioane de euro.

A fost condamnat la 23 de luni de închisoare cu suspendare și a plătit o amendă de 18,8 milioane de euro. Practic e un fel de Dragnea doar că mult, mult mai bun la fotbal.

Ar trebui la un moment dat să avem o discuție despre toți acești băieți care pupă culorile clubului și plâng în fața suporterilor, dar apoi încearcă prin tot felul de inginerii să nu plătească taxe. Taxe care merg exact spre acei oameni pentru care ei, chipurile, își varsă sudoarea și talentul.

⇒ Mihai Teja spune despre MM că „nu e normal să se stea cu telefonul pe bancă”. Mă rog, acum, că tot e dat afară, multe lucruri încep să i se pară aiurea lui Teja. Mâine-poimâine îl auzi zicând că e o postie ca patronul să-i facă echipa unui antrenor.

⇒ Stanciu Unchaind - în curând pe micile ecrane filmul poveștii în care Stanciu devine liber de contract. Cei de la Al-Ahli să nu se joace cu focul, că acum posteză Anamaria Prodan pe Instagram o poză cu ea nud prin care demontează toate speculațiile arabilor.

⇒ La cum a jucat CFR, m-aș fi așteptat să sărbătorească titlul de campioană nu alături de Clanul Sportivilor, ci împreună cu Clanul Anoștilor. Altfel, na, surprinzător să vezi că există băieți care au capul mai mare decât cupa pregătită de FRF pentru campioana României.

  • Rubrica “ FunBUZZ” e produsă de Mihai Radu - jurnalist la Caţavencii, scriitor și parte a echipei Starea Naţiei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
andrei.f
andrei.f  •  19 Mai 2019, 07:50

Asa cum am prevazut, dupa ce craiova a pierdut la Cluj,a pierdut si locul trei. Nu poti sa fii si cu *** si cu sufletu-n rai !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1805213859545810
Adrian Constantin Sendroiu  •  19 Mai 2019, 07:39

dupa ce vezi meciul si recitesti aberatiile cu insinuarile ziaristilor la 1-0 pt Craiova realizezi ca nici in gluma nu exista presa sportiva in Romania, practic ziaristii care au scris acest articol pot fi banuiti ca n-au iq suficient pt ziaristica.

firaldo
firaldo  •  18 Mai 2019, 21:58

Deci când Craiova joaca bine...gsp vede meciul ca urat :)))))))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează