FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Fundaş de la Benfica în Bănie » Zoro de Oltenia

Articol de - Publicat joi, 27 ianuarie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 26 ianuarie 2011 21:17

Ştiinţa îşi ia stoper cu nume: Marco Zoro (27 de ani), internaţional ivorian cu 73 de partide în Serie A

Laurenţiu Reghecampf urma să perfecteze aseară prima lovitură în calitate manager sportiv al Ştiinţei: împrumutul pînă la vară al lui Marco Andre Zoro Kpolo, fotbalist în prezent sub contract cu Benfica!

Internaţional din Coasta de Fildeş, Zoro e fundaş central, dar la fel de bine poate juca şi la "închidere", şi ca fundaş dreapta. Africanul are un CV spectaculos: a jucat mai întîi la Salernitana, apoi a promovat cu Messina în Serie A, unde a prins 3 sezoane şi a marcat de 3 ori în 73 de partide! În 2007, a ajuns gratis la Benfica, echipă care l-a împrumutat mai tîrziu la Vitoria Setubal.

Zoro a fost protagonistul unui scandal în 2005, pe cînd juca la Messina. În timpul unui meci cu Inter, exasperat de scandările rasiste ale galeriei adverse, colegul lui Drogba de la "naţională" a fost la un pas de a părăsi terenul de joc. În urma acestui episod, nerazzurrii s-au ales cu amenzi drastice.

Oltenii mai încearcă să transfere în aceste zile cel puţin trei fotbalişti, printre care încă un fundaş central şi un atacant.


22 de partide şi un gol are Zoro pentru "naţionala" Coastei de Fildeş

"Să aşteptăm să vedem dacă va semna. Dacă lucrurile merg bine, joi vom oficializa totul"
Laurenţiu Reghecampf, manager sportiv U Craiova

"Daaa, Craiova mă aştept să facă transferuri senzaţionale! Sigur vine Moraes! Şi de Mutu am auzit, dacă a vorbit Mititelu cu el, sigur vine!" :)
Victor Piţurcă, ex-manager general U Craiova

"Da, vreau Universitatea!"
În direct la GSP TV, Victor Piţurcă l-a somat din nou pe Adrian Mititelu: "Are să-mi dea 5 milioane de euro, cît reprezintă clauza de reziliere, şi alte 5 milioane drept despăgubiri. Nu ştiu de unde face rost de bani. Dacă nu, să-mi dea clubul! N-a zis el mereu că vreau echipa? Eh, uite că vreau să-i iau clubul!".


Inbox:

»» Victor Piţurcă: "Şi dacă i-aş fi plătit pe jucători «la negru», tot Mititelu va răspunde în faţa legii, pentru că el e administratorul clubului".
»» Fundaşul stînga uruguayan Walter Lopez vine mîine la Craiova pentru a încerca să-l convingă pe Mititelu să accepte rezilierea acordului său cu Ştiinţa.
»» Piţurcă l-a "urecheat" pe Gîngioveanu, după ce mijlocaşul i-a criticat pe Găman şi Bărboianu pentru că au fugit de la Craiova: "Tocmai ăsta vorbeşte?! M-a exasperat cît am fost acolo că vrea să plece de la echipă!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
iulian70
iulian70  •  27 Ianuarie 2011, 09:34

steaua e cea mai proasta echipa iar daca il dati afara pe lacatusi toti stelisti sa il pupati in cur ca eu daca eram ca el nu veneam din spania pentu prostii de la steaua.

catalinozaurusrex
catalinozaurusrex  •  27 Ianuarie 2011, 07:56

1. Zoro asta... stie ca daca vine in Banie n-o sa vada niciun ban sau daca o sa vada o sa fie din an in Pasti? 2. Gata? Piti si-a dat araa pe fata? Pai fra*ier e Mititelu ca trebuia sa se astepte la asa ceva. El nu... El batman, Batman... S-a bazat pe banii de la FOndul Proprietatea cu care va redresa echipa. Eh, uite ca ce trebuia sa se intample, s-a intamplat. Prazarul e la un pas de a pierde echipa din cauza datoriilor.

puscarie_pe_viata
puscarie_pe_viata  •  27 Ianuarie 2011, 05:16

pai normal ca deasta au pus stirea aici sa ne injuram si sa ne spurcam

Vezi toate comentariile (7)
Comentează