FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

Fundaşul Doru Buican a semnat cu Gaz Metan

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 februarie 2009 00:00

Fostul jucător al echipei UTA, Doru Buican, a semnat, sîmbătă, un contract valabil 6 luni cu Gaz Metan Mediaş, cu opţiune de prelungire, el urmînd să se alăture duminică lotului antrenat de Cristian Pustai.

"Sînt fericit că am semnat cu Gaz Metan Mediaş, pentru că în felul acesta sunt şi aproape de casă, pentru că eu stau în Sibiu. O să plec în Turcia în cantonamentul echipei şi sper să ajut la salvarea de la retrogradare", a declarat Doru Buican.

Doru Buican a mai evoluat în carieră la Universitatea Cluj, FC Sibiu, iar ultima oară a fost legitimat la UTA. Fotbalistul a depus un memoriu la FRF pentru că nu mai fusese plătit de câteva luni de formaţia arădeană şi a fost declarat liber de contract, astfel încât Gaz Metan Mediaş nu a plătiti nimic pentru transferul său.

Pe de altă parte, un alt jucător care joi a semnat un contract pe 5 ani cu Gaz Metan Mediaş, Cristian Todea, va pleca duminică dimineaţă spre Turcia, pentru a începe antrenamentele cu medieşenii.

Gaz Metan Mediaş se află în Antalya pentru cel de-al doilea cantonament al iernii, iar până acum elevii antrenaţi de Cristian Pustai au disputat 4 jocuri de verificare, în care au înregistrat două victorii, cu FC Karvan Evlakh (5-2) şi Gloria Bistriţa (1-0), şi două înfrângeri, cu Cernomoreţ Burgas (0-1) şi FC Seul (0-1)

Sursă: NewsIn

Foto: sportarad.ro

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
 •  10 Februarie 2009, 21:59

Ma bucur ca l-au adus pe Bud, Todea si Buican, sunt jucatori buni dar totusi nu de nivelul lui Vasilica Cristocea sau Romulus Miclea care erau in "discutii". Daca ii aduceau pe astia doi mai ziceam ca facem o echipa aici dar asa e foarte greu. Oricum sper sa ramanem la final in Liga I. Hai Gazu. Hai Baietii!!!

 •  09 Februarie 2009, 09:38

mare teapa

 •  08 Februarie 2009, 17:05

sa vedem ce poate face acest buican

Vezi toate comentariile (6)
Comentează