FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Fundaşul stînga al "naţionalei" Mexicului a fost propus în Ghencea » Salcido e disponibil!

Articol de - Publicat luni, 05 iulie 2010 00:00

Apărătorul e liber de contract după ce s-a despărţit de PSV şi mai e dorit şi de Bursaspor, campioana Turciei.

Carlos Salcido ar fi cel mai tare nume transferat vara asta în Liga I, dacă Steaua reuşeşte să satisfacă pretenţiile mexicanului. Fundaşul stînga de 30 de ani e liber şi agenţii lui l-au propus inclusiv în Ghencea, conform DigiSport. Dar şansele ca roş-albaştrii să-l convingă să vină în Liga I sînt mici, fiindcă el mai are şi varianta Bursaspor, campioana Turciei, o formaţie dispusă să-l plătească mai bine decît ar face-o Steaua.

Mexicanul joacă de patru ani în Europa, doar pentru PSV Eindhoven. A acumulat pînă acum 77 de prezenţe în "naţională", pentru care a evoluat inclusiv la Campionatul Mondial din Africa de Sud, în grupa cu Franţa, Uruguay şi Africa de Sud. Salcido şi colegii lui s-au calificat în "optimi", unde au pierdut contra Argentinei.

Apărătorul a anunţat după eliminarea de la CM că se retrage din reprezentativă. Deşi măsoară doar 1,76 metri, Carlos poate să joace chiar şi fundaş central, nu doar stoper. La PSV, el a fost folosit şi în centrul defensivei.

2 echipe a schimbat Salcido în carieră: Guadalajara şi PSV. A strîns 121 de meciuri în campionatul Olandei, în patru ani

A fost aproape de Arsenal
Salcido a fost foarte apreciat pentru evoluţiile pe care le-a avut la Eindhoven, unde ajunsese al doilea căpitan al echipei. După primul lui sezon la PSV, Carlos a fost dorit de Arsene Wenger la Arsenal Londra, dar transferul nu s-a mai realizat.

Şi un atacant de la Atletico Madrid!
Steaua are şi posibilitatea să-l împrumute un an pe Ibrahima Balde, un atacant senegalez de la Atletico Madrid. Africanul are 20 de ani şi a marcat de trei ori în sezonul trecut din Primera pentru echipa lui Forlan şi a lui Aguero. Roş-albaştrii au avut vara asta mai multe opţiuni din Spania, pe care Craioveanu i le-a recomandat lui Piţurcă, dar pînă acum n-au izbutit să convingă nici un jucător să lase Peninsula Iberică pentru România.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (26)
aureltg
aureltg  •  06 Iulie 2010, 01:07

salcido, in mod normal, nu vine.interesant ar fi insa balde. ca parere, sunt inca doi dintre sutele de jucatori dati sigur la steaua in ultimii 4-5 ani. de fapt, de unde s-au terminat performantele, adica semifinala cu boro, a inceput can-can-ul

demonyo
demonyo  •  05 Iulie 2010, 22:53

sall ce sa faca si ei mai scrie sa se vanda presa asta de 2 lei eu nu inteleg chiar nu au ce scrie ma uit la presa din diaspora frate scrie adevarul nu zvonuri ca vine sau nu stiu ce si cum sau car fi bun mai au pana la democratie adevarata viva españa

pacle
pacle  •  05 Iulie 2010, 15:48

Nu inteleg de ce scriu toti caini si ciorile despre STAEUA ....poate din invidie,cine stie.Ar fi bun un astfel de jucator,depinde de Piti nu de Becali.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează