FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

"Furat" de Viitorul » Andrei Peteleu a refuzat oferta "câinilor" şi se antrenează cu echipa lui Gică Hagi

Articol de - Publicat luni, 28 martie 2016 00:00

Din păcate pentru Mircea Rednic, fundaşul dreapta dorit atât de mult de "Puriu" este istorie pentru Dinamo!

Andrei Peteleu, 23 de ani, a refuzat oferta "câinilor" ce constă într-un salariu lunar de 3.000 €, din care acesta urma să primească doar 1.000 € pe lună, timp de cinci luni, până când cei 10.000 € ceruţi de Petrolul în schimbul lui Andrei s-ar fi stins. Astfel, fundaşul s-a reorientat către Viitorul şi deja se antrenează cu echipa pregătită de Gică Hagi.

"Îl vrem pe Peteleu de cinci ani!"

Contactat de Gazetă, preşedintele echipei din Ovidiu, Pavel Peniu, a comentat situaţia fundaşului: "Da, e adevărat, discutăm cu Peteleu, însă el mai are nişte probleme cu Petrolul pe care a spus că şi le rezolvă singur. Să vedem ce va fi, nu excludem varianta să ne implicăm şi noi în aceste discuţii pentru că suntem în relaţii foarte bune cu clubul Petrolul. Noi îl dorim pe Peteleu de vreo cinci ani, de când juca la Delta Tulcea, deci dacă nu se concretizează mutarea acum, îl vrem şi din vară. Totuşi, sperăm să putem să îl folosim şi în acest sezon".

A depus memoriu

Peteleu a depus memoriu pentru a deveni liber de contract, dar conform surselor din anturajul conducerii Petrolului, lui Peteleu i s-a achitat din datoriile salariale atât cât să nu poată rămâne liber de contract. Oricum, chiar dacă jucătorul va fi declarat liber, situaţia este una dificilă pentru că soluţionarea litigiului e programată pe 30 martie, exact în ziua când începe etapa a 4-a din play-off.

Ce înseamnă asta? Dacă Peteleu nu semnează cu trupa lui Hagi până la ora meciului pe care Viitorul îl joacă ziua următoare la Tg. Mureş, nu o mai poate face până la finalul campionatului pentru că regulamentele interzic legitimarea unui fotbalist în ultimele 6 etape de play-off.

"În cazul în care cererea privind încetarea raporturilor contractuale a fost înregistrată la forul competent înaintea expirării perioadei de transfer, iar cererea a fost admisă printr-o hotărâre/decizie definitivă după terminarea perioadei de transfer, prin excepţie, jucătorii aflaţi într-o asemenea situaţie se pot legitima la un alt club şi în afara perioadei de transfer, dar nu mai târziu de începerea ultimelor 6 etape ale campionatului la care participă echipa noului club" este paragraful 4 din articolul 18 al Regulamentului privind statutul și transferul jucătorilor de fotbal.

4.000 €pe lună este salariul pe care Viitorul i l-a oferit lui Peteleu

Bilete cu Astra

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul cu Astra, programat pe stadionul din Ştefan cel Mare, programat vineri, 01.04.2016, de la ora 20:30. Preţurile tichetelor sunt următoarele: 10 lei - peluze, 20 lei - tribuna a II-a, 20 lei - tribuna I, 25 lei - tribuna 0, 30 lei - tribuna 0 VIP.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
878277948903640
Ionutz Iriciuc  •  28 Martie 2016, 14:32

Nu se poate cu 2 lei sa aduci jucatori de valoare! Daca vrem performanta trebuie, d-le Negoita, sa bagati mana in buzunar! Adanc! Altfel ne vom scalda, ca si in ultimii ani, la jumatatea clasamentului! HAI DINAMO!

bakunin
bakunin  •  28 Martie 2016, 12:15
Postat de dvd1 pe 28 Martie 2016, 10:46

saraca Dinamo unde a ajuns. E ciuca batailor peste tot si la toate sporturile si e acum si ciuca mistourilor. Cred ca e echipa de care se ride cel mai mult.

Iata rezultatele meciurilor Steaua - dinam0e in acest sezon: BASCHET 76-60, 85-83; HANDBAL 25-26, 32-26; POLO 13-4, 18-4, 8-3, 7-4; RUGBY 22-13. Bilant: 8 victorii steliste din 9 meciuri :))))

mmvv80
mmvv80  •  28 Martie 2016, 12:12

ce fraier e copilul, merge la stabilitatea si experienta lu Hagi in loc sa merga la foamea si haosul lui negoita . clar tebuia sa accepte ceva mizerie de salar ce a oferit negoita si fara posibilitate de-a juca in europene

Vezi toate comentariile (6)
Comentează