FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CEAHLĂUL 1-2

Furie în Giuleşti! Copos i-a băgat în şedinţă pe jucători! Suporterii i-au cerut demisia lui Lucescu jr. SONDAJ Ar trebui să plece?

Articol de - Publicat joi, 22 martie 2012 00:00 / Actualizat joi, 22 martie 2012 22:49

UPDATE La finalul meciului, George Copos s-a dus în vestiarul rapidist şi i-a ţinut în şedinţă pe jucători şi antrenori timp de 20 de minute. La plecare, patronul rapidist a spus doar atît: "Să le fie ruşine!".

Jucătorii îi iau apărarea lui Răzvan


Citeşte aici ce a spus Lucescu jr la conferinţă

Galeria Rapidului i-a cerut demisia lui Răzvan Lucescu în timpul şi la finalul partidei cu Ceahlăul (1-2).

"Afară din Giuleşti!", "Demisia, demisia!" şi "Răzvan şi finii lui, cascadorii rîsului" au fost scandările ultraşilor.

Ei au afişat şi mai multe mesaje de nemulţumire vizavi de jocul favoriţilor: "Idolii noştri au dat pase cu călcîiul, au driblat, au atacat, ăsta e spiritul Rapidului adevărat", "Mai bine o bară frumoasă decît un gol urît, asta a îndrăgit Giuleştiul de la început", "Giuleştiul totdeauna i-a taxat pe cei ce n-au jucat fotbal cu adevărat".

Antrenorul Braşovului, Marius Şumudică, idol al galeriei giuleştenilor, a declarat imediat după meciul cîştigat de echipa sa în deplasare la FC Vaslui (1-0), la Digisport: "Degeaba îmi strigă numele suporterii Rapidului, am un proiect aici şi nu pot pleca de la Braşov".

Vezi o galerie foto de la Rapid - Ceahlăul 1-2

CREZI CĂ LUCESCU AR TREBUI SĂ PLECE DE LA RAPID? VOTEAZĂ ÎN SONDAJUL DE MAI JOS!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (64)
viorelsap
viorelsap  •  24 Martie 2012, 12:38

Asa se intimpla,cand Copos apleaca urechea la dorinta unor nebuni,care nu-l vor in echipa pe unul din simbolurile Rapidului,Dani Coman

il_unico_capitano_totti
il_unico_capitano_totti  •  23 Martie 2012, 11:25
Postat de criticul89 pe 23 Martie 2012, 01:11

da omule asta cred !!! pt ca razvan nu prefera deloc jocul cu un singur atacant !! uita-te la echipele antrenate pana acum sa vezi ca tot timpul a jucat cu 2 atacanti; insa acum e fortat de lot sa joace cu unul singur; totusi el incearca un stil ofensiv cu extremele deac si roman care sa patrunda in careu dar orice s-ar intampla ei nu sunt atacanti !!! copos a cheltuit _I_ in vara, intelegi tu ??? imprumutati sau luati pe gratis; l-a cerut pe niculae, goga, wesley si curelea; a venit ionita !!! daca nu ar avea ocazii de gol meci de meci, ratate incredibil, da frate, ti-as da dreptate ! dar NU AVEM ATACANTI !!! ca si-n campionatul trecut avem un atac jalnic; cu astia mergem pana la capat.

unde a jucat vere cu doi atacanti? si cand a fost la noi in prima perioada, juca 3-5-2 unde cei doi din fata schimbau rolurile, unul era varf impins, celalalt, al doilea varf, putin retras. numai ca atunci, jocul ne iesea perfect, tin minte si acum contraatacurile devastatoare cu pase lungi direct pe varfuri. parerea mea ca la lotul pe care il are, trebuia sa joace mai mult pe posesie sau nu stiu, sa fi luat niste aripi mai eficiente, si nu pe surdu si roman care sunt bezmetici. oricum, s-a gresit mult in vara., cand au fost lasati sa plece spadacio, lazar... cum ar fi fost sa-i fi avut acum la mijloc pe acestia doi alaturi de ceilalti care sunt acum...

relluc
relluc  •  23 Martie 2012, 01:48

Sa plece COPOS dar sa-l ia si pe BECALI sa se duca de unde au venit .Paaaaaaa.

Vezi toate comentariile (64)
Comentează