FOTBAL  »  Superliga  »  MODIFICĂRI LA CCA

Furtună la CCA! Huzu şi Danciu au fost daţi afară din rîndul observatorilor, iar Salomir suspendat

aron huzu
aron huzu

Articol de GSP - Publicat marti, 15 februarie 2011 00:00 / Actualizat marti, 15 februarie 2011 15:28

Vasile Avram a făcut curăţenie la CCA în această iarnă în rîndul observatorilor, în dese rînduri contestaţi de oamenii din fotbal

 

Faţă de turul campionatului cînd numărul observatorilor era de 25, Vasile Avram a renunţat la cinci dintre aceştia pentru partea a doua a sezonului. Astfel, Aron Huzu, Laszlo Saitos şi Ion Danciu au fost daţi afară din corpul observatorilor, iar Marian Salomir şi Ioan Mureşan au fost suspendaţi din cauza anchetelor care îi privesc. Ioan Mureşan este anchetat de DNA pentru pentru fapte de corupţie, dar şi numele lui Salomir se află pe masa procurorilor.

Pentru observatorii din Liga a 2-a, Vasile Avram pregăteşte restructuri masive. "Îi vom testa şi cine nu are cunoştinţe, nu va mai face parte din echipă. Aceste lucruri au plecat şi de la hotărîrea Comitetului Executiv care a impus o vechime şi o limită de vîrstă în rîndul observatorilor", a spus Vasile Avram pentru gsp.ro.

În rîndul arbitrilor nu s-a modificat nimic. Faţă de turul campionatului, Drăgănescu, Velicu, Crîngaşu şi Iliescu eu rămas retrogradaţi.

Citeşte AICI reacţia fostului arbitru, Aron Huzu!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
antreprenor
antreprenor  •  15 Februarie 2011, 15:56

cum sa fie fius-o arbitru bun,arbitru bun e numa Deaconu care impreuna cu tricoul sau cu steaua e neutru,Tudor care a macelarit oponentii stelei in meciurile directe(penaltiuri clare neacordate spre exemplu cele 2-3 ale cfr-ului + penaltiuri inventate ca sa scoata steaua puncte) tot la arbitrii buni desi tusier trebuie inclus si ala de a intors acel 2-0 al craiovei cu steaua ca pe vremea lui nea nicu,si a facut 1-2

marius1991
marius1991  •  15 Februarie 2011, 14:54

cum fiul lui i bun dintre toti arbitrii el a gresit cel mai mult o arata si statisticile de specialitate

stelistul51
stelistul51  •  15 Februarie 2011, 14:42

nepotismul la putere,am fost coleg cu Marius insa daca n am avut pile drumurile nostre toate nu se vor mai intilni vreodata .Ma surprinde refularea lui Aron.Cand faceam cursuri pregatitoare la pupitru era Huzu si cel mai des chestionat si scolit era Marius ,ma surprinde ca acum l-a dat afara ,daca nu ma insel cred ca au fost colegi la multe meciuri dar ,asa e in viata....cel mai prost exemplu e colegul sau amicul cel mai apropiat.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează