FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gabi Balint a abandonat lupta: „Auzisem și eu, v-am zis că FCSB ajunge în Ghencea”

Gabi Balint (60 de ani) crede că FCSB va reuși să joace pe arena din Ghencea în toamna acestui an.
Gabi Balint (60 de ani) crede că FCSB va reuși să joace pe arena din Ghencea în toamna acestui an.

Articol de - Publicat marti, 04 iulie 2023 20:09 / Actualizat marti, 04 iulie 2023 20:10

Gabi Balint (60 de ani) crede că FCSB va reuși să joace pe arena din Ghencea în toamna acestui an. 

Gigi Becali vrea ca derby-ul dintre FCSB și Dinamo, programat pe 22 iulie, în runda secundă a Ligii 1, să se joace pe arena din Ghencea. Premierul Marcel Ciolacu ar fi de partea vicecampioanei în acest demers. 

FCSB și-a găsit atacant: „Are inteligență, forță, viteză, toate ingredientele”
FCSB
FCSB și-a găsit atacant: „Are inteligență, forță, viteză, toate ingredientele”

 Gabi Balint, unul dintre cei mai vocali susținători ai proiectului rival de la CSA Steaua, spune că informații în acest sens au ajuns și la urechile lui. 

Gabi Balint: „Auzisem și eu că FSCB va juca în Ghencea”

„Am văzut că prim-ministrul Marcel Ciolacu vrea să vadă Steaua - Dinamo în Ghencea. Aș vrea să-i spun că putea să vadă meciul ăsta acum câteva săptămâni. 

Dar de ce nu se joacă FCSB - Dinamo pe Arena Națională? E ocupat? Mi-e teamă de anumite incidente care ar apărea la un meci al celor de la FCSB în Ghencea. Știm că există o antipatie între suporterii Stelei și suporterii FCSB. 

Auzisem și eu niște lucruri, v-am zis că FCSB va ajunge să joace în Ghencea în această toamnă. O să se joace până la urmă și va trece și problema asta.

Prima oară e mai greu. Așa a fost și la Craiova, cu echipa lui Mititelu, iar acum joacă ambele fără probleme”, a spus Gabi Balint la „Fotbal Club” de la Digi Sport. 

Derby-ul dintre Dinamo și FCSB nu se poate juca pe Arena Națională din cauza unor concerte. Arena Arcul de Triumf este prea mică și încă nu poate folosi sistemul VAR. În aceste condiții, nu rămân foarte multe variante pentru cel mai așteptat duel al sezonului: Ghencea sau afara Bucureștiului.

VIDEO. Gigi Becali nu renunță la Ghencea: „Cred că jucăm acolo meciul cu Dinamo”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Gigi Becali a refuzat 3 milioane pentru un titular de la FCSB: „Vreau 10! Zici că e Dan Grecu. Face șpagatul la 180 de grade. Parcă e maimuță”

Ioan Varga a confirmat oferta care îi poate aduce 7 milioane de euro: „Cea concretă e din Italia!” » Detaliul care blochează momentan transferul

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
deal1
deal1  •  05 Iulie 2023, 10:25

marilor inamici ai lui Becali li s au inmuiat genunchii. Ba soldateilor, nu jurati voi cu mana pe drapel ca FCSB nu o sa joace niciodata in Ghencea? Stadion construit din saracia poporului roman unde sa se distreze soldateii cu burtica la vedere

Hcm27
Hcm27  •  04 Iulie 2023, 23:43

Găbiță, tată, ce-ai făcut?Ai lăsat pușca și ai fugit din calea inamicului?Nu-i frumos!Pai ce exemple dai tu, Lăcătuș, Bumbescu, Iovan, Piturca, Stoica și care v-ati mai situat de partea cealaltă?

istet10
istet10  •  04 Iulie 2023, 23:04

Daca CSA nu are meci a doua zi, de ce sa nu se joace in Ghencea?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează