FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Gabi Balint: "Aştept să văd de la Curtean randamentul pe care l-a avut la Mediaş" ;)

Articol de GSP - Publicat joi, 05 februarie 2009 00:00

Tehnicianul formaţiei Poli Timişoara, Gabi Balint, a declarat, joi, că este mulţumit de randamentul mijlocaşului Alexandru Curtean, însă aşteaptă de la acesta forma excelentă pe care a arătat-o în tur, atunci când a reuşit şase goluri pentru gruparea din Mediaş.

"Curtean are calităti, fără doar şi poate. Are însă nevoie de puţin timp, este şi foarte tânăr. Nu pot să mă declar nemulţumit de el. Aştept să văd randamentul pe care l-a arătat la Mediaş, însă cu timpul şi asta va veni. Este un jucător serios, foarte disciplinat tactic, aştept de la el şuturi de la distanţă, de asemenea şi acţiuni individuale, deoarece are calităţi în acest sens", a spus Balint, conform site-ului oficial al clubului.

Sursă: NewsIn

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
 •  05 Februarie 2009, 14:24

legenda merge mai departe! minaur are un nou presedinte executiv, tadici a inceput formarea unei noi echipe puternice la zalau, cuplaj romania (masculin si feminin) la bucuresti, super clasamente pentru handbalul romanesc - pe eurohandbal romania

Vezi toate comentariile (1)
Comentează