FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gabi Balint dă de pământ cu antrenorii de la FCSB: „Oricât de mare ar fi foamea, nu e normal!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 mai 2019 13:07

Malaxorul de antrenori de la FCSB l-a făcut pe Gabi Balint să-i critice dur pe tehnicienii care acceptă să lucreze cu Gigi Becali, ținând cont că știu la ce se înhamă.

„La FCSB sunt jucători foarte buni, orice am spune, așa că au nevoie de un antrenor care să știe cum să-i pună în valoare. Dar, nu e normal ce se întâmplă acolo. Și nu e normal nici cum reacționează antrenorii. Mă pun și în situația lor. Nici nu e normal să accepți orice, când nu faci nimic.

Îi critic pe antrenorii care acceptă astfel de situații. «Mă pun la umbra unui salariu mare și accept orice». Nu mi se pare corect. Oricât de mare ar fi foamea și cât de puțini antrenori ar fi, nu e normal”, a spus Gabi Balint la TV Digi Sport.

Fostul mare atacant al Stelei e sigur că Edward Iordănescu nu va putea colabora vreodată cu Gigi Becali: „Dacă va accepta, Edi va avea un contract beton și va face totul singur. Eu îl cunosc foarte bine pe Edi și nu va fi altfel. Sunt sigur că Edi și Gigi nu sunt compatibili. Cineva trebuie să cedeze de la început. Eu nu cred că Edi va ajunge la FCSB, pentru că Gigi trebuie să renunțe la principii. Sau invers!”

Citește și:

EXCLUSIV Detalii de culise! Ultimul transfer al FCSB a fost luat la suprapreț dintr-un motiv clar: antrenorul Edi Iordănescu vine la pachet

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
270335340532718
Rè Ùss  •  25 Mai 2019, 05:20

Balint este un domn!!! Cei care îl critică sunt *** biciclete!!! Sunt la fel ca becali, ilie nastase, halep, Alibec...etc. niste ***!!! Ha ha ha ha...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1952971428322908
Eu Pensionarul  •  24 Mai 2019, 20:26

vulpea cand nu aunge la struguri,spune ca sunr acrii.........ratati sportiv toti cei care se dau analisti

1223953254372879
Alexandru Cristian Vasile-Bugarin  •  24 Mai 2019, 19:13
Postat de Maria Iancu pe 24 Mai 2019, 17:20

Balint ,vorbeste si el ca sa-si justifice salariul pe care il ia de la Digi ,altfel nu ar fi in stsre de nimic , sta la pomeni si sa rada de altii .Stii ,, prostul daca nu e si fudul parca nu e prost destul " dar la el mai este si o meteahna , mai este si urat si si-a mai lasat si barba ca sa fie si mai *** .Trbuie sa dea lectii cine a facut ceva in fotbal ,el pe unde a fost nu a ladat nimic in urma nici macar urme !

Ca sa vorbesti astfei despre Balint, un fotbalist excelent si o parsoana decenta, trebuie sa fii alimentat cu maslinele lui Becali, Urat/frumos, cu barba pana la buric /complet si bine ras, nu conteaza, omul are dreptate. Pacat ca dta, un Adonis probabil, esti invizibil.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează