FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA - FARUL, SÎMBĂTĂ, ORA 18:30, GSP TV ŞI FAZE VIDEO ÎN TIMP REAL PE GSP.RO

Gabi Balint: "Dacă nu marcăm repede, partida cu Farul va fi foarte grea"

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 mai 2009 00:00

Antrenorul lui FC Timişoara, Gabi Balint, a declarat, vineri, că formaţia sa trebuie să înscrie încă de la început în meciul cu Farul, pentru că în caz contrar vor avea parte de un joc foarte dificil.

"Meciul cu Farul este foarte greu şi dacă nu ne impunem de la început şi nu marcăm în primele minute, ni-l vom face şi mai greu. Constanţa e o echipă care se va agăţa de orice ca să câştige", a spus tehnicianul, care a anunţat că ia în calcul varianta folosirii lui Maxim, fostul fundaş al Farului.

"Aş vrea să joace, este un jucător bun, şi faptul că a fost la Constanţa ar putea fi un avantaj, pentru că mulţi jucători profită când joacă împotriva fostei lor echipe şi dau mai mult. Avem nevoie de vitalitate şi el are aşa ceva. Nu se mai pune problema emoţiei, are 27 de ani", a spus Balint.

NewsIn

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
4373
4373  •  01 Mai 2009, 15:06

oricum ve-ti lua maxim 3 puncte din dubla cu constanta si cluj.

ronaldo666
ronaldo666  •  01 Mai 2009, 15:00

da e greu meci mai ales k ati jucat sh in cupa sh meciuri grele da yo cred k o sa bateti

 •  01 Mai 2009, 14:46

licheleele de la faru sunt o batauie de joc la adresa orasului...lumea nu vine la stadion pt ca e satula de zmiszeriile machedonilor...merg in cta so si observ numa mizerie si lume dezinteresata de fotbalul local...nici cu nationala nu sa omorat publicu ca tot e mizerie cu amchedonii pe acolo

Vezi toate comentariile (4)
Comentează