FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 3-2

FCSB - DINAMO 3-2. VIDEO Jucătorii de la FCSB, ironizați după petrecerea din vestiar: „Steaua a jucat vineri! Se bucurau pentru CSA”

Jucătorii de la FCSB, ironizați după petrecerea din vestiar +38   FOTO
Jucătorii de la FCSB, ironizați după petrecerea din vestiar

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 octombrie 2020 07:32 / Actualizat duminica, 04 octombrie 2020 11:24

FCSB s-a impus în derby-ul cu Dinamo, 3-2, după un meci spectaculos, iar la finalul partidei s-au bucurat în vestiar după succesul cu marea rivală.

Fotbaliștii formației roș-albastre au sărbătorit în vestiar victoria dramatică împotriva lui Dinamo, au dansat și au scandat „Forza Steaua!”, motiv pentru care au fost ironizați de Gabi Balint.

VIDEO Sărbătoare în vestiarul FCSB, după victoria din derby-ul cu Dinamo

Gabi Balint: „De ce se bucură acum?”

După ce a văzut imaginile, Gabi Balint, un susținător declarat al proiectului CSA Steaua, i-a ironizat pe jucătorii de la FCSB, amintindu-le că Steaua a jucat vineri, contra lui Dinamo, în Liga 3 (scor 3-1).

Steaua a jucat ieri (n.r- vineri). A câștigat cu 3-1 cu Dinamo. Făceau galerie pentru Steaua. Se bucurau pentru victoria cu 3-1”, a declarat Gabi Balint la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

FOTO. Cele mai tari imagini din derby-ul FCSB - Dinamo 3-2:

+34 FOTO

Citește mai multe știri despre FCSB - Dinamo: 

Mihai Stoica și Cosmin Contra, conflict la vestiare + Portarul lui Dinamo, reacţie extremă la adresa antrenorului de la FCSB

Porumboiu îl face praf pe Radu Petrescu: „Trebuie scos din arbitraj! Lamentabil”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
steauaeuna
steauaeuna  •  21 Octombrie 2020, 15:10

Gabita , puiule frustrat daca te chema Becali acum la palat ca sa-ti dea o slujba, orice dar orice, tu acum dar acum acum fugi pe jos sa-i pupi mainile. Doar ca ala nu te baga in seama si ***, turbezi. Tie nu ti-a dat nicio sansa si mori de ciuda dar cati bani crezi ca are Becali si cate echipe ca sa va puna pe toti antrenori. Cei pe care i-a ajutat il musca pe la spate acum. Vezi Ducadam, Ilie,Lacatus, Dorinel si exemplele pot continua, nenea balinte cu b mic...pentru ca si tu esti mic...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mdg1
mdg1  •  04 Octombrie 2020, 19:06

Nu vi se pare ca dintre persoanele publice care insista permanent ca FCSB nu e Steaua, majoritatea lor sunt niște frustrați care nu au reușit sa aibă vreodată o funcție serioasa la Steaua/FCSB? Balint? Miu?

1157593904266198
Bulete Cristi  •  04 Octombrie 2020, 15:17
Postat de Vlad Hartea pe 04 Octombrie 2020, 12:28

Sa te bucuri in acest mod pentru o victorie cu Dinamo este de-a dreptul jenant !! Dupa ce domnisoara MM s-a tot plans prin ziare si pe la televizor de unele decizii ale arbitrilor, iata ca s-a gasit unul care sa-i acorde un penalty inexistent !! Explicatiile aceluiasi personaj referitor la acel penalty sunt si mai halucinante !!

Vlad ,de acord cu tinw ca nu a fost penalty la Steaua,dar sa ne uitam si la ce penalty a primit si Dinamo..Iar de Mimi Stoica,nu trebuie sa te mire nimik ,*** pt banii care ii primeste de la cioban.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează