FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Gabi Balint: ”Jucînd cu adversari puternici ne putem da seama de greşelile pe care le facem”

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 februarie 2009 00:00

Gabi Balint, antrenorul echipei Poli Timişoara, spune că a avut de învăţat din acest turneu de pregătire, pentru că au înfruntat echipe puternice şi şi-a putut da seama de greşelile pe care le fac jucătorii săi.

”Îmi asum rezultatele. Am întîlnit adversari foarte puternici. Astăzi au jucat jucătorii care nu au evoluat ieri. Sînt mulţumit de joc, nu de rezultat. Chiar dacă am pierdut azi, am învăţat multe. Am luat nişte goluri pe greşeli copilăreşti.

Probabil că la începerea campionatului, situaţia va fi altfel. Numai aşa putem creşte, jucînd cu adversari puternici. Am jucat în Turcia cu adversari slabi, iar acolo nu mi-am dat seama de greşelile pe care le facem. M-a ajutat mult acest cantonament”, a spus Gabi Balint la sportro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
 •  15 Februarie 2009, 20:56

si in campionat vom auzi aceleasi lucruri dela d-nul balint, cam pina la etapa 8.

 •  15 Februarie 2009, 18:48

p o r n o, x x x, filmulete funy ,onlinetv ,c h a t ,combaterea amenzilor rutiere,glume,bancuri,webcamlive,design super ,verifica viteza la net ,vezi cine e invizibil pe yahoo,programul tv si cinema ,meteo ,horoscop ,status yahoo ,games ,bancuri ,harti rutiere

Vezi toate comentariile (2)
Comentează