FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ACADEMICA CLINCENI

Gabi Balint, dezamăgit de un jucător de la FCSB: „Merita scos la pauză!”

Gabi Balint
Gabi Balint

Articol de GSP - Publicat luni, 10 mai 2021 22:39 / Actualizat luni, 10 mai 2021 22:56

Gabi Balint (58 de ani) a fost dezamăgit de prestația lui Olimpiu Moruțan (22 de ani) în prima repriză a meciului dintre FCSB și Academica Clinceni (scor 1-2 la pauză). 

Tânărul mijlocaș al „roș-albaștrilor” a avut o primă parte sub așteptări, în care a irosit mai multe baloane. Ca atare, Gabi Balint vedea înlocuirea sa drept oportună. Totuși, fostul mare fotbalist a sugerat că Moruțan va rămâne pe teren - lucru care s-a adeverit în cele din urmă - din moment ce banca bucureștenilor este foarte subțire în această seară. 

Gabi Balint: „Moruțan merita scos”

„E Oaidă pe bancă, poate să intre în locul lui Vînă. Pe Moruțan nu cred că îl scoate, deși după prima repriză merita scos! FCSB avea o dinamică bună, o circulație bună. Nu și-a creat ocazii de a marca, dar se vedea că domină. Eh, a avut Clinceni două faze din care au marcat, practic ce au avut au concretizat. La primul gol e o lipsă de marcaj pe zonă centrală, la al doilea a fost o execuție extraordinară a lui Rusescu, portarul nu avea ce face, a lovit-o foarte bine, nu mă așteptam nici eu”, a spus Balint la „Fotbal Club”, pe DigiSport. 

Balint a fost completat de Ion Crăciunescu: „Mă surprinde Moruțan, care pe statistici e tot timpul creativ...”.

În afară de Răzvan Oaidă, FCSB îi mai are pe bancă pe Straton, Simion, Nedelcu, Buziuc, Șerban, Perianu, Istrate și Niță.

Gabi Balint a nimerit schimbarea lui Ionuț Vînă, care a fost înlocuit de Răzvan Oaidă la pauză. Pe deasupra, Toni Petrea l-a schimbat și pe Andrei Vlad între reprize, în locul portarului titular intrând Cătălin Straton. 

Totul despre FCSB - Academica Clinceni AICI!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
1566178743642986
Vlad Hartea  •  11 Mai 2021, 10:27

Cum sa-l schimbe pe Morutan ?? Nu este el marele talent al fotbalului romanesc pentru care se bat marile echipe ale Europei !! Asa se intampla cand presa, precum si cei interesati, ii umfla pe jucatori in mod nemeritat !!

4219205918123908
Leonardo Radu  •  11 Mai 2021, 09:08

Oaida ar trebui aruncat de pe planetă, e jenant jucătorul, fuge de minge tot timpul și când îl găsește aproape începe sa plângă. La faza din ultimele minute Tănase a dat cu capul, oaida a dat din juma de metru peste poartă. Doamne ce ***. Pe Morutan ,oaida și Ovidiu Popescu i-as amenda dacă mai trag la poartă.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

paolo11
paolo11  •  11 Mai 2021, 06:51
Postat de danut1971 pe 10 Mai 2021, 23:51

balint e dezamagit ca fcsbeul nu a fost in stare sa castige un blat

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează