FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gabi Balint n-are milă de „perlele” lui Gigi Becali! Verdict dur în direct la TV: „Nu-l văd să ajungă la un nivel mare, iar el e superficial”

Gabi Balint a criticat vedetele de la FCSB
Gabi Balint a criticat vedetele de la FCSB

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 iulie 2020 08:14 / Actualizat duminica, 05 iulie 2020 19:26

Gabi Balint (57 de ani), fostul mare jucător al Stelei și al echipei naționale, a avut o opinie tranșantă la finalul meciului FCSB - FC Botoșani 1-1.

Într-o intervenție în care nu a menajat pe nimeni, Gabi Balint a criticat prestațiile unor jucători precum Florinel Coman, Florin Tănase sau Olimpiu Moruțan. Nici Dennis Man, despre care Gigi Becali a anunțat că e „ca și transferat”, nu a scăpat de analiza strictă a lui Balint. 

„Probabil că din toți trei (n.a: Coman, Man și Moruțan) poți să faci unul bun. Probabil! Că au lipsuri mari. Uită-te la Man, de exemplu, jucător de bandă care nu are viteză, nu are piciorul drept absolut deloc, e ușor de ghicit. E un jucător pe care nu-l văd să ajungă la un nivel mare. Sigur că mai poate să se pună la punct din punct de vedere al tehnicii, dar cu viteza e mai greu.

Coman, la fel, are momente și el în care pare superficial. Nu știu cum e viața extrasportivă. Tănase la fel. El face efort, e în joc, dar nu se vede în ultimul timp”, a spus Gabi Balint, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

12 goluriare Florinel Coman în actualul campionat. Tănase și Man au înscris de câte 7 ori, în timp ce Moruțan a punctat o singură dată

VIDEO Analiza lui Vintilă după FCSB - FC Botoșani 1-1

Citește și alte știri despre FCSB:

Gigi Becali, devastator la adresa propriului club: „Echipă de pluton, ne dă și Dinamo trei dacă jucăm în halul ăsta!”

Bogdan Vintilă, fără rețineri despre plecarea de la FCSB: „Domnul a dat, Domnul a luat, Domnul să fie lăudat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
planetfun
planetfun  •  05 Iulie 2020, 15:13
Postat de gazzaev.king pe 05 Iulie 2020, 11:36

A spune ca mai tii cu fc fcsb in iulie 2020 echivaleaza cu a-l vota pe trump in sua, pe bolsonaro in brazilia, sau a crede ca alegerile sunt corecte in belarus. Trebuie sa existe si prosti pe lumea asta..

Alt cont ? Care mai e identitatea ta ? Vad ca numele ti-l schimbi, fortat de regulamente... mai te si faci de cacao cu votat trump. Bai...

florar
florar  •  05 Iulie 2020, 15:11
Postat de pompescu pe 05 Iulie 2020, 14:10

Esti pe aratura gigistinho. Balint doar spune adevarul si sunt 100% de acord cu el. Acum este analist sportiv intr-o emisiune tv si trebuie sa spuna ceea ce vede si crede, nu sa laude oyle fariseului ca sa le vanda mai bine.

Esti de ras la fel ca Balint al tau....Asta meciul trecut a vazut aranjament la meciul de la Giurgiu...

florar
florar  •  05 Iulie 2020, 14:40
Postat de cristian_77 pe 05 Iulie 2020, 12:06

Tu dai exemplu un meci...dar de alea proaste, care au fost mai multe nu zici nimic?!..in plus, aici era vorba de cei 3 jucatori, Man, Coman si Tanase..care dupa parerea mea, daca ar fi crescut in alt mediu ar fi fost mult mai buni..inca nu e timpul pierdut pentru ei..dar doar daca pleaca la alta echipa..altfel nu-i vad, la fel ca si Gabi Balint, ajungand la o echipa mare din vest..iar de la Craiova n-am zis decat de Cicaldau, care e un jucator serios si constant in ecolutii, restul sunt inca sperante..gresesc cu ceva?

Care ma un meci?Eu stiu ca ati pierdut 3 meciuri cu echipa asta slaba...

Vezi toate comentariile (21)
Comentează