FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gabi Balint explică dezastrul cu Rapid și-l pune la colț pe Gigi Becali: „Oricum fabulează”

Gabi Balint
Gabi Balint

Articol de - Publicat luni, 11 martie 2024 20:41 / Actualizat marti, 12 martie 2024 05:29

FCSB a pierdut la scor, sâmbătă, derby-ul cu Rapid de pe Arena Națională: 0-4. Iar în play-off, după înjumătățire, mai are doar 4 puncte avans în fruntea clasamentului.

Rapid a făcut instrucție cu FCSB, sâmbătă, pe Arena Națională. Și i-a administrat o corecție severă, 4-0, care, practic, relansează lupta la titlu. La startul play-off-ului, după înjumătățire, giuleștenii sunt la 4 puncte de lider, iar CFR e la 5.

Vedeta SuperLigii n-are loc la națională? „Concurența a devenit imensă”
Euro 2024
Vedeta SuperLigii n-are loc la națională? „Concurența a devenit imensă”

Gabi Balint a analizat partida și susține că cheia victoriei giuleștenilor a fost modul cum antrenorul Cristiano Bergodi a blocat piesele-cheie ale adversarului. De asemenea, fostul jucător al Stelei a criticat improvizațiile dictate de patronul FCSB, Gigi Becali.

Gabi Balint: „Ei, săracii, au vrut”

Ei au vrut (n.r. - FCSB), mulți zic că au intrat vedete pe teren, s-au crezut fotbaliști. Eu nu am văzut chiar așa. Ei, săracii, au vrut, dar nu merge treaba dacă lui Coman nu îi iese, pentru că a avut un jucător acolo care a știut să îl tatoneze, când a trebuit să intre tare, a intrat, Olaru, care vine după două meciuri, lucru care categoric l-a scos puțin din ritm...

Nu ai atacant, joci cu Băluță, nu ai fundaș central, joci cu Ovidiu Popescu, improvizații, astea contează, se adună, puțin de acolo, puțin de acolo...”, a punctat Gabi Balint la emisiunea Digi Sport Special.

Gabi Balint despre Gigi Becali: „Ăsta-i el”

Despre Gigi Becali, Balint spune că „oricum întotdeauna fabulează, ba o dată e vesel, ba o dată nu știu cum, ba că e cel mai bun... Ăsta e Gigi Becali, dar asta nu ar trebui să intervină asupra echipei, pentru că jucătorii trebuie să știe ce au de făcut, să lucreze ceea ce trebuie să lucreze.

Probabil că lucrează, dar nu se vede. Atât timp cât există asta, iar antrenorii nu își pot impune un punct de vedere, vor păți la fel și în continuare”.

VIDEO. Pe cine vede Gigi Becali în lupta la titlu: ”Probabil o să fie o luptă în trei, cine face primul pas greșit iese din discuție”

Mai puteți citi:

Rapid e în pericol să joace primul meci acasă din play-off fără galerie sau chiar cu porțile închise!

Ce au însemnat primele două luni pentru Drăgușin la Tottenham » Detaliile subliniate de englezi: „L-au văzut și au știut”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează