Articol de - Publicat duminica, 05 noiembrie 2023 07:00 / Actualizat luni, 06 noiembrie 2023 02:38

Gabi Balint, un nume de referință în fotbalul românesc, fost antrenor la CS Universitatea Craiova la începuturile clubului finanțat de Mihai Rotaru, a criticat prestațiile extrem de modeste avute de Elvir Koljic și Jovan Markovic în derby-ul cu FCU Craiova, încheiat 1-1. 

Balint a analizat jocul Universității și a fost surprins negativ de modul în care rezervele Elvir Koljic și Jovan Markovic au intrat în meci. Fără să-i menajeze vreun pic, „Pele” Balint i-a numit catastrofe.

Scene revoltătoare la Craiova! Un mesaj vulgar la adresa familiei Mititelu a fost vizibil mai bine de 20 de minute și la TV
CSU Craiova - FCU Craiova 1-1
Scene revoltătoare la Craiova! Un mesaj vulgar la adresa familiei Mititelu a fost vizibil mai bine de 20 de minute și la TV

Koljic a fost trimis în teren în minutul 64 și a avut la dispoziție, cu tot cu prelungiri, mai bine de jumătate de oră pentru a se remarca. În zadar! Papură și Bon l-au introdus pe Markovic în minutul 81, când oltenii aveau superioritate numerică.

Gabi Balint, după derby-ul Universitatea - FCU Craiova: „Koljic și Markovic au fost catastrofe!”

„Mi-a plăcut FCU Craiova, mult mai puțin Universitatea. În afara lui Mitriță, care e singurul care mai încearcă ceva, dar nu mai e la nivelul de la începutul campionatului... Ceilalți sunt sub.

Mă uitam la Ivan... Bun, nu-i postul lui, totuși are prea puține reușite. Intră doi atacanți, Koljic și Markovic, care au fost catastrofe. A fost o fază în care ambii au ratat pase simple. Parcă nu aveau chef, o dădeau la adversari. Foarte rigizi în atac cei de la Universitatea Craiova! 

Danciu nu se ridică la nivelul unui titular în momentul de față. Are calități, dar a fost sub ceea ce trebuie să facă. E nevoie de antrenor acolo” a afirmat Gabi Balint, la emisiunea „Digi Sport Special”. 

Explicațiile lui Dragoș Bon: „S-a creat un blocaj”

Despre randamentul extrem de modest al oamenilor din ofensiva Universității a vorbit și Dragoș Bon, „secundul” alb-albaștrilor. 

„Suntem acolo (n.r. - pe locurile fruntașe), dar important este să ne trezim. Dacă nu facem asta, decalajul de puncte se va mări.

CSU - FCU Craiova / FOTO: Raed Krishan
Universitatea și FCU Craiova au dat-o la pace în derby-ul din Bănie / foto: Raed Krishan
CSU - FCU Craiova / FOTO: Raed Krishan
CSU - FCU Craiova / FOTO: Raed Krishan
Universitatea și FCU Craiova au dat-o la pace în derby-ul din Bănie / foto: Raed Krishan
+29 FOTO

E îngrijorător că timpul trece și nu reușim să câștigăm, nu reușim să marcăm. Jucătorii noștri de atac nu marchează, îi așteptăm să o facă. Cred că s-a creat un blocaj în rândul lor. 

Sunt jucători ofensivi de calitate, cu experiență, sper să rupă această pasă neagră, avem foarte mare nevoie de golurile lor. Atmosfera e încărcată”, a spus Bon. 

VIDEO Adrian Mititelu, răbufnire după derby-ul lui FCU cu CSU Craiova: „De acum suntem în război”

Citește și alte știri de actualitate: 

VIDEO Adrian Mititelu, izbucnire FURTUNOASĂ după derby: „Din momentul ăsta, suntem într-un război de 10 ori mai mare. Mi-au atacat familia într-un mod barbar! CSU e echipa sistemului”

VIDEO+FOTO Scene revoltătoare la Craiova! Un mesaj vulgar la adresa familiei Mititelu a fost vizibil mai bine de 20 de minute și la TV

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”