LIGA 1  ·  INEDIT

VIDEO Gabi Balint, unul dintre eroii de la Sevilla 86, recital la muzicuță

Gabi Balint a ales să se relaxeze într-un mod inedit
Gabi Balint a ales să se relaxeze într-un mod inedit

Articol de — Joi, 26 Martie, 14:58

Pandemia de coronavirus a blocat viața socială directă dintre oameni, iar autoritățile - nu doar diversele vedete din showbizz și din lumea sportului, în mediul virtual - ne îndeamnă să luăm foarte în serios sloganul „Stai în casă". 

Cei mai norocoși sunt cei care au o curte sau o proprietate aproape de natură. Printre cei din această ultimă categorie se numără și unul dintre fotbaliștii care au scris istorie pentru România.

Mima

Gabi Balint, 57 de ani, se află în carantină la Bistrița și se bucură, pe cât posibil, de mediul natural de lângă casă. Unul dintre oamenii esențiali ai succesului istoric de la Sevilla, în 1986, când Steaua București a câștigat Cupa Campionilor Europeni - a înscris la loviturile de departajare, alături de Marius Lăcătuș - a postat zilele trecute un filmuleț în care se prefăcea că jonglează cu un sul de hârtie igienică, un fel de challenge care a devenit viral în social media săptămâna trecută. „Am acceptat provocarea, dar n-am mai găsit hârtie igienică", a reacționat, ironic, Balint.

Melodia

Astăzi, a trecut la nivelul următor. Ardeleanul, cântând la muzicuță, o melodie folk, în natură, alături de câinele său, un ciobănesc german. Cu aptitudini reale, „Găboajă" a interpretat melodia lui Doru Stănculescu - „Hai, hai, haidi hai (Pe sub flori mă legănai)". 

Fostul internațional român are cu ce să-și ocupe timpul, după două săptămâni de stat în carantină. Și are de gând să continue și să vină cu noi metode de a-ți petrece timpul liber. „Sănătate la toată lumea și stați departe de virus" este mesajul pe care Balint l-a trimis românilor prin intermediul Gazetei Sporturilor.

Citește alte știri despre relaxarea sportivilor în perioada pandemiei de coronavirus:Câștigătoarea Survivor a divorțat. Crunt ce i-a făcut fostul soț! Imagini greu de privit pentru Elena Ionescu

Libertatea

Comentarii (2)

mordi  •  26 Martie 2020, 17:23
Postat de 22cea pe 26 Martie 2020, 15:43

Se stia de mult ca-i place sa cante la ...muzicuta !

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

22cea  •  26 Martie 2020, 15:43

Se stia de mult ca-i place sa cante la ...muzicuta !

Vezi toate comentariile (2 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
14:30 Fotbal, Bundesliga 2

Hamburger - Wehen Wiesbaden

Digi 1
14:30 Fotbal, Bundesliga 2

Heidenheim - Erzgebirge Aue

Digi 2
14:30 Fotbal, Bundesliga 2

Dynamo Dresden - Stuttgart

Digi 4
16:30 Fotbal, Bundesliga

Monchengladbach - Union Berlin

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:00 Fotbal, Bundesliga

Padeborn - Borussia Dortmund

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1