FOTBAL  »  Superliga  »  INEDIT

VIDEO Gabi Balint, unul dintre eroii de la Sevilla 86, recital la muzicuță

Gabi Balint a ales să se relaxeze într-un mod inedit
Gabi Balint a ales să se relaxeze într-un mod inedit

Articol de - Publicat joi, 26 martie 2020 14:58

Pandemia de coronavirus a blocat viața socială directă dintre oameni, iar autoritățile - nu doar diversele vedete din showbizz și din lumea sportului, în mediul virtual - ne îndeamnă să luăm foarte în serios sloganul „Stai în casă". 

Cei mai norocoși sunt cei care au o curte sau o proprietate aproape de natură. Printre cei din această ultimă categorie se numără și unul dintre fotbaliștii care au scris istorie pentru România.

Mima

Gabi Balint, 57 de ani, se află în carantină la Bistrița și se bucură, pe cât posibil, de mediul natural de lângă casă. Unul dintre oamenii esențiali ai succesului istoric de la Sevilla, în 1986, când Steaua București a câștigat Cupa Campionilor Europeni - a înscris la loviturile de departajare, alături de Marius Lăcătuș - a postat zilele trecute un filmuleț în care se prefăcea că jonglează cu un sul de hârtie igienică, un fel de challenge care a devenit viral în social media săptămâna trecută. „Am acceptat provocarea, dar n-am mai găsit hârtie igienică", a reacționat, ironic, Balint.

Melodia

Astăzi, a trecut la nivelul următor. Ardeleanul, cântând la muzicuță, o melodie folk, în natură, alături de câinele său, un ciobănesc german. Cu aptitudini reale, „Găboajă" a interpretat melodia lui Doru Stănculescu - „Hai, hai, haidi hai (Pe sub flori mă legănai)". 

Fostul internațional român are cu ce să-și ocupe timpul, după două săptămâni de stat în carantină. Și are de gând să continue și să vină cu noi metode de a-ți petrece timpul liber. „Sănătate la toată lumea și stați departe de virus" este mesajul pe care Balint l-a trimis românilor prin intermediul Gazetei Sporturilor.

Citește alte știri despre relaxarea sportivilor în perioada pandemiei de coronavirus:

Adi Petre, pus la treabă de iubită în carantină :) » Videoclipul urcat pe YouTube de Bianca

Cu ce se ocupă steliștii: Adrian Petre savurează un grătar virtual, Ionuț Panțâru face abdomene cu iubita :D

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
mordi
mordi  •  26 Martie 2020, 17:23
Postat de 22cea pe 26 Martie 2020, 15:43

Se stia de mult ca-i place sa cante la ...muzicuta !

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

22cea
22cea  •  26 Martie 2020, 15:43

Se stia de mult ca-i place sa cante la ...muzicuta !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează