FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Gabi Balint: "Va fi greu să îl înlocuiesc pe Uhrin, dar nu îmi e teamă"

Articol de GSP - Publicat luni, 29 decembrie 2008 00:00

Gabi Balint, noul antrenorul al lui Poli, ştie că îi va fi greu să îl înlocuiască pe Dusan Uhrin, dar va face totul posibil.

"Vreau să mă liniştesc, de la prînz tot vorbesc şi încă n-am început să fac nimic. Mulţi spun că m-am hazardat, dar sînt păreri şi păreri. Nu sînt străin de fotbal, cred că pot face un lucru bun acolo. E greu să refuzi o astfel de propunere. Este o presiune în plus faptul că Dusan Uhrin a făcut o impresie bună şi a avut rezultate. Va fi greu să îl înlocuiesc, dar nu îmi e teamă", a spus Gabi Balint la GSPTV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
 •  30 Decembrie 2008, 15:24

Ar trebui sa-ti fie teama. Ptr un antrenor "noname" cum esti, 35 de puncte, atatea cat sa fi pe primul loc, sunt prea multe. Totusi nu-i vina ta. Tu esti viitoarea scuza ptr ca Iancu sa poate face ce vrea. Uhrin a fost prea puternic, trebuia demis.

 •  30 Decembrie 2008, 02:56

asai ca tii cu una din cele doua echipe comuniste??

 •  30 Decembrie 2008, 02:36

io ma gandesc k fc aek rocar bragadiru timisoara sa aduca la carma echipei o fosta mare glorie: buia dezintoxicat de atatea sarmale!!!cam pe acolo va aflati...echipa fara traditie, fara demnitate(tarati prin tribunale din 2 in 2 zile), fara mandrie(tot orasu sutine o corcitura pe care uefa nu vrea sa o recunoasca), fara creier(acum il iubim pe ganea, acu il scuipam)....niste nimicuri!!!!fruncea :)))))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează