FOTBAL  »  LIGA 1  »  VIITORUL - POLI IAȘI

VIITORUL - POLI IAȘI 2-1. Cine l-a nemulțumit pe Gică Hagi: „Nu vreau doar o fază sau două pe meci”

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 iunie 2020 19:26

Viitorul s-a impus în primul meci oficial după 3 luni, 2-1 cu Poli Iași, și este lider detașat în play-out, cu 7 puncte peste Sepsi.

Gică Hagi, antrenorul celor de la Viitorul, a analizat evoluția elevilor săi și a spus că își dorește mai mult de la atacanți, în special de la Gabi Iancu. 

„În meciurile oficiale e presiune, fiecare antrenor e agitat. A ieșit un meci bun. Știam că trebuie să avem răbdare. În atac nu a fost cum îmi doresc. Dacă jucam în atac așa ca în defensivă și la mijloc, marcam mai mult. Dar sunt foarte mulțumit că am câștigat. Acum jucătorii nu pot fi 100%. E greu să reziste un meci întreg. Trebuie să fim inspirați. 

O să facem schimbări multe în jocul următor. Jucăm din trei în trei zile, e un drum lung. Le-am zis jucătorilor că vom face schimbări multe. De la Iancu vreau să aibă mai multe faze, nu doar una sau două. Are capacitate mare, e căpitan. Vreau să marcheze la ocaziile pe care le are”, a declarat Gică Hagi la Look Sport.

 „Mircea Rednic e un antrenor mare. Cel mai experimentat din generația mea. A câștigat titluri, știe sisteme, are bagaj mare, a promovat jucători. Un antrenor care a fost în Belgia nu are cum să nu fie bun” 
Gică Hagi

 Citește mai multe știri despre Viitorul - Poli Iași:

Regii din subsol: băieții lui Hagi au controlat autoritar duelul cu trupa lui Rednic

Playtech: BOMBĂ! Anamaria Prodan, goală pe internet. Imagini demne de filmele pentru adulţi: “O să plătească cumplit”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează