FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - PANDURII, VINERI, ORA 20:30, ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Gabi Matei joacă şi pentru Steaua: "Sper să cîştigăm cu Dinamo"

Gabi Matei vrea să învingă Dinamo pentru Pandurii, dar şi pentru a ajuta Steaua
Gabi Matei vrea să învingă Dinamo pentru Pandurii, dar şi pentru a ajuta Steaua

Articol de GSP - Publicat marti, 01 martie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 02 martie 2011 00:19

Acontat de Steaua, Gabriel Matei îşi face încălzirea în confruntarea cu Dinamo, de vineri, pentru derby-urile pe care le va disputa din vară în tricoul roş-albastru.


"Jucăm ca să cîştigăm în Ştefan cel Mare. Joc în primul rînd pentru Pandurii şi, de ce nu?, şi pentru Steaua. Joc pentru mine, să fiu pregătit din vară să-mi ajut echipa. Ne dorim victoria pentru noi ca să urcăm în clasament, nu neapărat să le facem rău celor de la Dinamo. Şansele sînt egale. Mergem la victorie. Dinamo e o echipă bună, de fruntea clasamentului, dar avem şansele noastre", a spus Matei.

Fotbalistul speră ca gorjenii să soluţioneze problemele legate de restanţa către Dinamo, din cauza căreia nu au fost programaţi la meciul cu Oţelul, din etapa a 19-a. "Sincer, nu mă aşteptam la problemele acestea. Vedeam lucrurile liniştite, să jucăm şi la vară să tragem linie. Noi ne-am pregătit cum trebuie şi sperăm să se reprogrameze întîlnirea cu Oţelul. Aşa e normal", a comentat fundaşul.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
smarius38
smarius38  •  02 Martie 2011, 07:59

cenzurati oierilor

alpin
alpin  •  02 Martie 2011, 07:49

Baiatul asta inca nu e in Ghencea si, deja, s-a molipsit de la Gigi Becali!?! Vrea sa-i bata pe Dinamo ca sa ajute Steaua?! Deci, el e noul Messi+noul Ronaldo+noul Rooney+noul Charlie Chaplin!!! Pe teren cand arata ce poate? Pana acum... n-am auzit de el.

titiduru22
titiduru22  •  02 Martie 2011, 03:36

Au terminat cu Gardos si l-au luat pe alt NIMENI in colimator,cine mai e si pitigoiul asta ???

Vezi toate comentariile (7)
Comentează