LIGA 1  ·  STEAUA - DINAMO, AZI, 21:15, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Gabi Matei ştie la ce să se aştepte: "Nu mi-e frică de Gigi. E normal să critice dacă nu sînt rezultate"

Gabi Matei, 21 de ani, este noul fundaş dreapta al Stelei
Gabi Matei, 21 de ani, este noul fundaş dreapta al Stelei

Miercuri, 25 Mai 2011

Noua achiziţie a Stelei, tînărul fundaş dreapta Gabriel Matei, venit de la Pandurii Tg. Jiu, spune că ştie la ce să se aştepte din partea noului său patron, vulcanicul Gigi Becali, pe care-l înţelege cînd critică echipa din pricina lipsei de rezultate.

"E o mândrie pentru mine că am ajuns la Steaua. Cred că am făcut o alegere bună. Sînt convins că voi fi bine primit de colegi şi că mă voi descurca, indiferent de concurenţa care va fi. Voi munci la fel cum am făcut-o la Pandurii pentru postul de titular.

Dar la Steaua cred că oricine îşi dă seama că e grea lupta pentru titularizare, dar eu sunt încrezător în forţele mele şi sper să mă impun destul de repede şi să joc titular. Nu cred că va conta prea mult faptul că eu am fost transferat de Marius Lăcătuş şi acum va fi altcineva antrenor.

Şi la Steaua poate fi o conducere liniştită, dar depinde dacă vom avea rezultate bune. Nu mi-e frică de presiunea pusă de patron acolo la Steaua, patronul investeşte şi e normal să critice dacă nu sunt rezultate ori sunt prestaţii mai proaste. De asta ne plăteşte, să jucăm bine", a spus Matei, conform Mediafax.

Gabriel Matei a fost transferat de Pandurii Târgu Jiu de la Internaţional Curtea de Argeş în urmă cu un an. Fundaşul a semnat, în ianuarie, un contract cu Steaua.Becali i-a dat Teodorei 1 milion de euro la nuntă. Cât a primit de la frații Ioan şi Victor Becali

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA

Turneul din Moscova

Digi 2
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Luxemburg

Digi 4
16:00 Fotbal, Liga 2

Rapid București - Petrolul Ploiești

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
19:30 Fotbal, Liga 2

Turris Oltul - UTA Arad

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
Program TV complet

Liga 1

Acum, în direct

Urmărește aici

acum!
×