LIGA 1  ·  STEAUA - DINAMO, AZI, 21:15, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Gabi Matei ştie la ce să se aştepte: "Nu mi-e frică de Gigi. E normal să critice dacă nu sînt rezultate"

Gabi Matei, 21 de ani, este noul fundaş dreapta al Stelei
Gabi Matei, 21 de ani, este noul fundaş dreapta al Stelei

Miercuri, 25 Mai 2011

Noua achiziţie a Stelei, tînărul fundaş dreapta Gabriel Matei, venit de la Pandurii Tg. Jiu, spune că ştie la ce să se aştepte din partea noului său patron, vulcanicul Gigi Becali, pe care-l înţelege cînd critică echipa din pricina lipsei de rezultate.

"E o mândrie pentru mine că am ajuns la Steaua. Cred că am făcut o alegere bună. Sînt convins că voi fi bine primit de colegi şi că mă voi descurca, indiferent de concurenţa care va fi. Voi munci la fel cum am făcut-o la Pandurii pentru postul de titular.

Dar la Steaua cred că oricine îşi dă seama că e grea lupta pentru titularizare, dar eu sunt încrezător în forţele mele şi sper să mă impun destul de repede şi să joc titular. Nu cred că va conta prea mult faptul că eu am fost transferat de Marius Lăcătuş şi acum va fi altcineva antrenor.

Şi la Steaua poate fi o conducere liniştită, dar depinde dacă vom avea rezultate bune. Nu mi-e frică de presiunea pusă de patron acolo la Steaua, patronul investeşte şi e normal să critice dacă nu sunt rezultate ori sunt prestaţii mai proaste. De asta ne plăteşte, să jucăm bine", a spus Matei, conform Mediafax.

Gabriel Matei a fost transferat de Pandurii Târgu Jiu de la Internaţional Curtea de Argeş în urmă cu un an. Fundaşul a semnat, în ianuarie, un contract cu Steaua.

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
02:00 Fotbal, Copa America

Japonia - Chile

Eurosport
12:00 Tenis, WTA

Turneul din Mallorca

Digi 2, Digi 3
13:00 Tenis, ATP

Gerry Weber Open

Digi 4
13:30 Tenis, WTA

Turneul din Birmingham

Digi 2
18:50 Scrimă

Campionatul European: Dusseldorf

Eurosport
19:30 Fotbal, EURO 2019

România - Croaţia

TVR 1
22:00 Fotbal, EURO 2019

Anglia - Franţa

TVR 1
Program TV complet

U21