FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TÎRGU MUREŞ

Gabi Mureşan vorbeşte despre situaţia sa de la ASA după ce Miriuţă l-a exclus din lotul pentru meciul cu CSU

Articol de GSP - Publicat luni, 03 august 2015 14:49

Vasile Miruţă, antrenorul celor de la ASA, a decis ca Gabi Mureşan să nu facă parte din lotul echipei pentru meciul cu CSU, din cauza reacţiei nervoase din meciul cu St.Etienne.

Gabi Mureşan a explicat situaţia şi spune că a vorbit cu Miriuţă şi că totul s-a rezolvat.

"Eu mi-am cerut scuze şi antrenorul la fel. Totul s-a rezolvat şi mergem mai departe împreună, pentru că am avut rezultate bune. Vom trece peste aceste momente dificile, iar dacă mă voi pregăti bine sigur voi juca.

Eu am fost nervos în meciul cu St. Etienne pentru că nu mi-a ieşit jocul. Nu pot ieşi cu zîmbetul pe buze după ce nu am jucat bine. Mi-au trecut nervii şi mi-am cerut scuze pentru că nu a fost normal ce am făcut", a spus Mureşan la DolceSport.

Ce a spus Miriuţă despre Mureşan

"Eu sînt Vasile Miriuţă şi sînt antrenorul la ASA, iar cît timp voi fi aici nu voi tolera actele de indisciplină. Dacă nu faci ce spun eu, te elimini singur. Pentru mine cel mai important este grupul.

Eu nu sînt supărat pe Mureşan. El şi-a cerut scuze şi ştie că a greşit. Vom vedea ce va fi. Are a doua şansă pentru că aşa e în viaţă şi eu iert. Depinde doar de el şi de cum se antrenează dacă va apărea din nou în echipă", a declarat Miriuţă după meciul cu CSU Craiova.

De unde a pornit totul

Gabi Mureşan a fost schimbat în meciul cu St. Etienne şi a avut o reacţie dură în fața microfoanelor: l-a criticat pe antrenorul Miriuţă şi tactica aleasă de acesta.

"Probabil am abordat greșit meciul. Deși am jucat cu 5 mijlocași n-am reușit să-i blocăm. Noi am încercat să ne facem treaba, dar ei și-au creat ocazii. Edi Stăncioiu n-a avut ce face la acele goluri, noi trebuia să-i blocăm pe francezi", a spus Mureşan.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
1434035713577457
Mircea Oşan  •  04 August 2015, 00:05

D-le anagramat,dacă ţi-au ieşit aburii din cap ar trebui să şti că cei doi nu fac parte din lotul campioanei aşa cum nici măcelarul şef Alexa nu se află demult alături ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

unreal
unreal  •  03 August 2015, 17:27

Raspunsul la: "De ce Miriuta e antrenor, si Stoican nu"

rangers94
rangers94  •  03 August 2015, 16:33
Postat de ottobraun pe 03 August 2015, 15:53

hai cu Insolventa ! Partizan! Partizan!

Moflea tu esti ?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează