FOTBAL  »  Superliga  »  REPLICĂ

ULTIMA ORĂ Gabi Oprea răspunde, după acuzațiile lui Condescu: „Edi Iordănescu a fost jignit”

Gabriel Oprea / foto: Imago
Gabriel Oprea / foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 ianuarie 2022 19:12 / Actualizat vineri, 28 ianuarie 2022 19:27

Gabriel Oprea, fost om politic extrem de influent, membru PSD și UNPR, vicepremier și ministru de Interne și al Apărării, neagă vehement acuzațiile aduse astăzi de Marin Condescu, fostul conducător al celor de la Pandurii Tg. Jiu.

  • Edi Iordănescu a fost impus politic la prima sa experiență ca antrenor principal la nivel înalt - asta susține, într-o serie de acuzații publice fără precedent, Marin Condescu, fostul președinte al celor de la Pandurii Tg. Jiu, clubul la care Iordănescu jr. ar fi fost înscăunat prin comanda directă a lui Gabriel Oprea, pe atunci ministru de interne. Toate detaliile incredibile - AICI
Edward, americanii și Gabi Oprea
editorial dan udrea
Edward, americanii și Gabi Oprea

Gabriel Oprea: „Resping acuzațiile domnului Condescu”

„În legătură cu articolele de presă care au preluat afirmaţiile făcute de domnul Marin Condescu la adresa mea şi a domnului Edward Iordănescu, fac următoarele precizări: 

Afirmaţiile domnului Condescu nu au nicio legătură cu realitatea şi, ca atare, le resping.

Nu am decis sau influenţat numirea lui Edi Iordănescu în poziţia de antrenor la Pandurii Târgu-Jiu şi nici cu desemnarea sa ca selecţioner al naţionalei României nu am nicio legătură.

Între familia mea şi familia Iordănescu există o relaţie veche de prietenie, dar de aici şi până la afirmaţiile denigratoare ale domnului Condescu este cale lungă.

Este regretabil că, în anul 2022, un tânăr antrenor, cu o carieră frumoasă, care îşi pune toată experienţa şi tot sufletul în slujba echipei de fotbal a României, este jignit astfel.

Este regretabil, de asemenea, că cineva îşi permite să aducă, astăzi, un astfel de afront fotbalului românesc şi echipei naţionale de fotbal.

În final, consider că nu trebuie amestecate interesele personale ale unora sau altora cu bunul mers al echipei de fotbal a României. Naţionala României are nevoie de un selecţioner bun, aşa cum este Edward Iordănescu, are nevoie de un spirit şi un moral bun şi are nevoie de susţinerea noastră, a tuturor, pentru a face performanţă. Să-i sprijinim, aşadar, pe fotbalişti şi pe antrenorul lor, cu toate forţele”, a precizat Gabriel Oprea într-un comunicat.

Marin Condescu: „Gabi Oprea, ați ordonat numirea lui Edi Iordănescu la Pandurii!”

Marin Condescu a dat publicității o scrisoare-deschisă, adresată lui Gabriel Oprea. Acesta a fost un om politic extrem de influent, membru PSD și UNPR, vicepremier și ministru de Interne și al Apărării. În plus, Oprea era prieten la cataramă cu Anghel Iordănescu.

Pe această filieră, conform lui Condescu, Iordănescu junior ar fi fost impus cu forța ca antrenor la Pandurii. Iar Condescu îi impută lui Edward inclusiv iminentul faliment al clubului din Tg. Jiu, forțat de risipa și pretențiile perechii Iordănescu jr - Narcis Răducan! Iată, mai jos, scrisoarea lui Condescu:

În toamna anului 2014, având funcția oficială de ministru de interne, ați invitat la o discuție la București pe Primarul Municipiului Târgu Jiu, Președintele Consiliului Județean Gorj și directorul General al Complexului Energetic Oltenia, în calitatea pe care o aveau de reprezentanți în AGA a Pandurii Lignitul Târgu Jiu și ați «ordonat» instalarea ca antrenor principal a domnului Iordănescu Edward Marius care să îl înlocuiască pe Petre Grigoraș, fiindcă echipa de fotbal nu mai avea rezultate ca pe timpul lui Condescu. 

Începând cu ianuarie 2015 și pentru prima dată în Liga 1, apare ca antrenor la Pandurii domnul Iordănescu Edward Marius, doleanța dumneavoastră fiind îndeplintă. Obiectivul trasat fiind salvarea de la retrogradare

Marin Condescu

Decizie în scandalul de dopaj de la Astra » Clubul și-a aflat sancțiunea!

„Andrei Chindriș va rezilia contractul” » Cum e afectată FC Botoșani: „O catastrofă!”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (26)
1451687004919159
Calin Florea  •  31 Ianuarie 2022, 01:05

Cine-i Oprea ?nu cumva cel care este in spatele lui Talpan … cel care a inițiat distrugerea Stelei ….. ????? Hidos personaj !!!!

sibelius
sibelius  •  29 Ianuarie 2022, 11:36
Postat de st.il. pe 28 Ianuarie 2022, 20:17

Ce mizerie !...Deja au început "mâncătoriile ?. Dl.Laslo/Loți/Ladislau a spus tot ce avea de spus, ce l-a durut, ce-l va măcina de-a pururi și...GATA !...Domnia sa este exponentul altor vremuri, altor tărâmuri, noi, suntem mai modești, mai "fără talent", mai fără speranțe !. Poate vom ridica și noi capul, "maestre", n'om fi chiar toți "netalentați" !... Poate SEPSI ar fi fost o variantă mai bună, nici asta n-a mers ???...

Ce mancatorii? Credea cineva ca Eddy a ajuns "pe bune" la echipele antrenate? Iar dupa ce ajunge "raul, ramul" se misca pentru el.

tristan
tristan  •  29 Ianuarie 2022, 10:27

adevarul e ca nu poti avea incredere in niciul dintre astia 2....mi-e totusi greu sa cred ca Edi n a fost impins in fata si datorita relatiilor tatalui sau..cine a mai vazut onoare in fotbalul sau politica romaneasca.?????...Edi nu e antrenor rau...e mai bun ca Radoi ,asta e sigur..dar inca nu m am convins ca e antrenor bun...

Vezi toate comentariile (26)
Comentează
Close